Kıstak: Daha iyi olacağız

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, yeni sezon öncesi yaptıkları iki hazırlık maçlarını kazandıklarını belirtirken, daha iyi olacaklarını söyledi.

NTV Spor 23.09.2011 - 14:06
Kıstak: Daha iyi olacağız

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, takım olarak iyi bir uyum yakaladıklarını ve daha da iyi olacaklarını söyledi.

Kıstak, , takım olarak güzel bir uyum yakaladıklarını belirterek, "Yeni sezon öncesi yaptığımız iki hazırlık maçını da kazandık. Ama tabi bu bizim için bir ölçü değil. Rakiplerimizde de bizim kadromuzda da eksikler var" dedi.

Adnan Kıstak, Vakıfbank Türk Telekom ile yaptıkları ve 3-1 kazandıkları hazırlık maçında takımın uyumunu beğendiğini kaydederek, "Vakıfbank Türk Telekom maçında gördüm ki, takım içindeki uyumu büyük oranda yakalamış durumdayız. Ama tabi bu bizim için yeterli değil, daha ileri seviyeye gelmek zorundayız. Önümüzde Türkiye Kupası maçları var, o zamana kadar bir hazırlık karşılaşması daha yapmak istiyoruz. Sanırım o maçtan sonra eksiklerimizi gidermiş olarak, Türkiye Kupası maçlarına hazır olacağız" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...