Şampiyonluk için '1' galibiyet daha...

Voleybol'da Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali'nde temsilcimiz Fenerbahçe Universal, bugün tarihi bir maça çıkacak. Saat 17:00'de başlayacak maçta sarı-lacivertliler, Fransa'nın Cannes takımıyla şampiyonluk mücadelesi verecek.

NTV Spor 24.03.2012 - 23:05
Şampiyonluk için '1' galibiyet daha...

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Rusya'nın Dinamo Kazan takımını, 1-0 geriden gelip 3-1 yenmeyi başaran Fenerbahçe Universal, bugün Fransa'nın Cannes takımı karşısında şampiyonluk mücadelesi verecek.

Fenerbahçe Universal, bugün saat 17.00'de başlayacak final maçında kazanması halinde ise, 2. Şampiyonlar Ligi Finali'nde ilk şampiyonluğunu elde edecek.

FENERBAHÇE 2. KEZ FİNALDE
Fenerbahçe, bu sezonla birlikte Avrupa Şampiyonlar Ligi organizasyonunda 2'nci kez finale yükseldi.

Daha önce 2009-2010 sezonunda RC Cannes'in ev sahipliğinde düzenlenen ''Dörtlü Final''de, yarı finalde ev sahibi RC Cannes'i yenerek eleyen sarı-lacivertliler, finalde ise İtalya'nın Bergamo takımına yenilerek Avrupa 2'ncisi olmuştu.

Sarı-lacivertliler, geçen sezon İstanbul'da düzenlenen organizasyonda ise yarı finalde Vakıfbank Türk Telekom'a yenilmiş ve 3'üncü olarak şampiyonluk hedefini gerçekleştirememişti.

Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 3'üncü kez ''Dörtlü Final'' oynayan Fenerbahçe Universal, 2'nci kez final oynamaya hak kazanarak, şampiyonluk kupasına bir kez daha çok yaklaştı.

Sayfa Yükleniyor...