Karagümrük - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 34. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Karagümrük ve Antalyaspor kozlarını paylaşıyor. Düşme hattında yer alan İstanbul ekibi taraftarının önünde Antalyaspor’u mağlup ederek son haftalara düşme tehlikesi yaşamadan girmek istiyor. Antalyaspor ise ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Karagümrük - Antalyaspor mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Karagümrük - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 27.04.2024 - 09:59
Karagümrük - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 34. hafta)

’de haftanın kapanış mücadelesinde Fatih Karagümrük, Antalyaspor’u konuk ediyor. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Fatih Karagümrük, haftaya topladığı 33 puanla düşme hattında girdi. Gaziantep FK, Konyaspor, Hatayspor gibi takımlarla tehlike hattında bulunan kırmızı-siyahlılar, Antalyaspor mücadelesiyle çıkış yakalamayı hedefliyor. Tolunay Kafkas yönetimindeki Karagümrük’te takımın en skorer oyuncusu Güven Yalçın olurken Eysseric, Can Keleş gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Antalyaspor ise Avrupa kupalarına gidebilmek için iddiasını sürdürmek istiyor. Peki Karagümrük - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Karagümrük - Antalyaspor maçının detayları…

KARAGÜMRÜK - ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

34. haftanın kapanış karşılaşmasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Antalyaspor’u ağırlayacak.

Karagümrük - Antalyaspor mücadelesini Kadir Sağlam yönetirken yardımcılıklarını ise Mustafa Sönmez ve Erdem Bayık yapacak.

Karagümrük Antalyaspor maçı 29 Nisan Pazartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

KARAGÜMRÜK SON DURUM

Beklentilerin uzağında kalan Fatih Karagümrük, Antalyaspor maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyor.

Ev sahibi takım bu sezon ligde oynadığı 33 karşılaşmada 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı.

Rakip fileleri 37 kez sarsan İstanbul ekibi kalesinde gördüğü 42 gole engel olamadı. Karagümrük haftaya topladığı 33 puanla 17. sırada giriyor.

ANTALYASPOR’DA HEDEF AVRUPA

Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor ise Karagümrük maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Avrupa kupaları iddiasını sürdürmek isteyen Antalyaspor geride kalan haftalarda 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 45 puan topladı. Sergen Yalçın’ın öğrencileri 8. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...