CANLI İZLE
FUTBOL
EURO 2008
Canlı Sonuçlar
Turkcell Süper Ligi
İkinci ve Üçüncü Lig
Fortis Türkiye Kupası
Dünya Kupası
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
EURO 2008
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN YAYINLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim
Sağlam'dan bayram hediyesi
FC Zürih'i eleyerek Devler Ligi'ne kalan Beşiktaş'ta, teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, maçtan sonra yağtığı açıklamada, galibiyeti Türkiye'ye hediye ederek, ''Tüm ülkenin zafer bayramı kutlu olsun. 2 zaferi bir arada yaşatmak bizi mutlu etti'' dedi.
Anadolu Ajansı
Güncelleme: 23:46 TSİ 29 Ağustos 2007 Çarşamba

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarının çok anlamlı bir gün olduğunu belirterek, ''Tüm ülkenin Zafer Bayramı kutlu olsun. İki zaferi bir arada yaşatmak bizi mutlu etti'' dedi.

 

Sağlam, FC Zürih maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, ülkenin savunmasında herkesin umudunu kestiği bir anda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün taarruz emriyle kurtuluş mücadelesinin başladığını ifade ederek, ''Buradan şuna gelmek istiyorum. İlk maçın sonucunun getirmiş olduğu avantajla herkes müdafaa yapacağımızı düşünmüş olabilir. Biz oyuncularımızdan hücum oynamalarını istedik ve başardık. Zafer Bayramı sevincini yaşayacağımız bugünlerde, 2 zaferin mutluluğunu bir arada yaşamak çok güzel bir duygu'' diye konuştu.

 

4 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne yükselmenin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Sağlam, ''Ülke açısından ve camia açısından anlamlı bir gün oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca oyun disiplininden uzaklaşmadan haklı bir galibiyet aldılar'' şeklinde konuştu.

 

Sağlam, rakip takım FC Zürih'in iyi bir ekip olduğunu ifade ederek, ''Rakibimiz iyi bir takım. Çok koştular ve mücadele ettiler. İlk yarıda oyunu hiç riske etmediler. İkinci yarıda belli dakikalardan sonra oyunu riske ettiler. Biz de bunu değerlendirdik ve 2 gol attık. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edeceğimiz için mutluyuz'' şeklinde konuştu.

 

Şampiyonlar Ligi'ndeki amaçlarının bir üst tura çıkmak olduğunu anlatan sağlam, artık Zürih maçını unutup, Kayserispor karşılaşmasına hazırlanacaklarını kaydetti.

 

Sağlam, Beşiktaş tarihinde birçok ilki başarmak amacında olduklarını, sadece bununla yetinmeyeceklerini vurgularken, 1997-98 sezonunda futbolcu, şimdi de teknik direktör olarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

 

"OYUN VE SKOR GÜZEL"

Kadrolarındaki futbolcuların çok yetenekli olduğunu belirten Sağlam, ''Bundan önceki birkaç karşılaşmada iyi futbol oynamamıştık, ama umudumuzu hiç kaybetmemiştik. Çok üst düzey bir mücadele oldu. Maçı kazanırken, taraftarımız da zevk aldı. İyi skorun yanı sıra güzel futbol sergiledik. Futbolcu kardeşlerimiz de bizi mahçup etmediler. Hepsine teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

 

Sağlam, maçın yıldızı Delgado'ya değinerek, ''Delgado, bizim için önemli bir futbolcu. Bugün görev icabı öne yakın oynadı. Golleri attı, ama bunları atarken de 2 iyi servis geldi. Bu golleri hazırlayanları da unutmamak lazım. Golleri hep beraber attık'' açıklamasını yaptı.

 

Şampiyonlar Ligi kura çekimine gidip gitmeyeceği sorusuna Sağlam, ''Kura çekimine gitmeyi çok istiyordum, ama programımız çok yoğun, gidemeyeceğim'' şeklinde yanıt verdi.

 

Bu arada, FC Zürih Teknik Direktörü Bernard Challendes ise basın toplantısına katılmadı.

 

ALİ TANDOĞAN CEZALI

Beşiktaş'ta sarı kart gören futbolculardan Ali Tandoğan, cezalı duruma düştü.

 

Zürih'teki maçta da sarı kart gören Ali Tandoğan, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grupta yapılacak ilk maçta forma giyemeyecek.

NTV Spor paketine abone olmak için tıklayın
   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
 mustafa - Konya 30 Ağustos 2007, Perşembe 13:57  
çok alaka changes. düngece saha kenarındakı ertuğrula bak birde zikoya bak aradaki farkı görürsün .del bosque nasıl aldı 8 milyon avroyu hemde hiç bir şey vermeden .rızada kovuldu ama del bosque gibi fifaya gitmedi...ben bir fenerli olarak beşiktaşın ertuğrul hocanın her zaman yanında olmasını istiyorum.ah aziz başkan şu rıdvan dilmene bu şansı vermenin tam sırası
 Changes - Edirne 30 Ağustos 2007, Perşembe 13:13  
sinan gülen kusura bakma ama çok boş konuşmussun ne alaka ceplerini doldurmak adamlar işlerini yapıyorlar.Onlarda başarı istiolar kariyenlerinde bu yüzden konuşman yanlış..
 rAmcho - Mersin 30 Ağustos 2007, Perşembe 10:59  
haklısın sinan gulen bende aynen senin gibi dusunuorum kesinlikle katılıorum

ARAMA:
LİGDE PUAN DURUMU
    O P
1 Trabzonspor 13 28
2 Beşiktaş 13 25
3 Sivasspor 13 25
4 Galatasaray 13 24
5 Fenerbahçe 13 23