CANLI İZLE
FUTBOL
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
EURO 2008
YAZARLAR
Ercan Taner
Güntekin Onay
Cem Dizdar
Can Belge
Kıvanç Koçak
Cevahir Evren
Nurullah Bakır
Nevzat Aydın
Kaan Tunçbilek
Mert Aydın
Murat Demiryas
Devrim Çetin
Adnan Bostancıoğlu
İlker Acun
Dorukhan Acar
Veysel Balkaya
Mehmet Sevinç
Gizem Altınkaya
Çağrı Develioğlu
Tolga Özek
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN YAYINLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim

Korkmaz'dı, o bile korktu

Birilerine bu kulübü karıştırın deseniz bu dönemki yönetim kadar başarılı olamazdı herhalde. Ben Bursaspor’u mu takip edeyim, sürekli gündemi meşgul eden bu tartışmaları mı takip edeyim bir türlü karar veremedim.


NTVSPOR
Güncelleme: 19:18 TSİ 26 Şubat 2008 Salı

Bir süredir yazmıyordum, olan biteni takip ediyordum tam yazımı yazmaya başlıyorum, ajansta bir açıklama, okuyorum kendimce tartıyorum bir saat geçmiyor başka bir açıklama. Tamam diyorum kendi kendime biraz daha bekleyeyim ve bu kez ilk açıklamalarda suçlananlar cevap veriyor, ortalık karışıyor.

 

En baştan söyleleyim, bu yazımda tek kişiyi ya da kişileri hedef almıyorum, tüm yönetim kuruluna hitaben yazıyorum. İnanın kim haklı kim haksız bende İstanbul’dan gözlemlediğim kadarıyla anlamış değilim. Son günlerde yönetim kurulu ile gün geçmiyor ki ajanslarda haber olmasın. Şimdiye kadar bana ulaşan maillerde Bursaspor taraftarı ne zaman bitecek bu tartışmalar diye soruyor. Tek kelimeyle bende bilmiyorum diye cevap versem yeterli olur herhalde.

 

Ben bu açıklamaları okurken yoruldum, siz bu saçma sapan tartışmaları yapmaktan yorulmadınız mı? Kulüp mü yönetiyorsunuz yoksa şirket mi? 31 yaşındayım ve inanın bu kadar kendi içindeki kavgalarla birbirini yiyen yönetim kurulu üyeleri görmedim. Madem aranızda bu kadar sorun vardı, daha 3 ay önce niye bu yönetime girdiniz? Madem bu kadar büyük tartışmalar yaşanacaktı nasıl oldu da bu kadar kişi biraraya gelebildiniz?

 

Birilerine bu kulübü karıştırın deseniz bu dönemki yönetim kadar başarılı olamazdı herhalde. Ben Bursaspor’u mu takip edeyim, sürekli gündemi meşgul eden bu tartışmaları mı takip edeyim bir türlü karar veremedim.

 

İLK 2 YIL HEDEF

Sayın başkan ilk günlerinde 2 yılda Bursaspor’da inanılmazı gerçekleştireceğini söylemiş ve bu şekilde yönetime talip olmuştu ekibiyle beraber. Bugün itibariyle görülen o ki 2 yıl bile beklemeye gerek yokmuş 3 ayda inanılmazı gerçekleştirdiler, bravo.

Şimdi bazıları diyecek ki ‘kardeşim takım iyi durumda, bırakın yönetimi takıma köstek olmayın’. Takıma köstek olduğumuz falan yok arkadaşlar ama kim diyebilir bu kulüp iyi yönetildi 3 aylık süre zarfında? 2 sezondur Bursaspor’u takip eden biri olarak elbetteki yanlışlar olduğu zaman bunları yazacağım ki şimdiye kadar yazdıklarımın bir anlamı olsun.

 

Belki Bursa’dan hissetmiyor olabilirler ama Bursa dışından bu olayları takip eden benim gibi bir çok kişiyi hayretler içerisinde bırakıyor yaşanan gelişmeler. Yönetim kurulunun yaptıkları Bursa dışından bu olayları takip edenlerin adeta alay konusu oldu, 3 ayda hakikaten inanılmazı gerçekleştirdiler, bravo.

 

Aslında herşey transfer döneminde ortaya çıkmıştı. Akıl almaz transfer bombaları, akıl almaz demeçler ve her gün bir isim, elde patlayan bombalar ve en sonunda zorda olsa yapılan transferler. Şanslılar, çünkü alınan isimlerde görülen o ki isabet sağlandı. Zaten yapılan bu transferlerde de isabet sağlanamasaydı ve ilk 4 hafta kötü gitseydi sanırım bu kadar bile duramazlardı, şimdiye kadar çoktan gitmişlerdi.

 

KIYMETİNİ BİLİN

Türkiye’nin sanayi kenti, bir çok zengini barındıran Bursa’da elini taşın altına sokacak insan bulunamıyor ki yazıklar olsun. Diğer Anadolu kulüpleri tribünlerine taraftar çekmek için stadlarda ücretsiz formalar dağıtıyor, çeşitli kampanyalar, indirimler yapıyor ama Bursa’da iddiasız bir maçta bile tribünlerde 15 bin kişiyi bulmakta zorlanmıyorsun, lisanslı ürünler tribünlerde hemen hemen herkesin üzerinde, dergi satışları bir çok Anadolu kulübünde olmayan seviyelerde ama siz nelerle uğraşıyorsun?

SABIRLAR TÜKENMEK ÜZERE

Teknik kadro konusunda nasıl oldu da isabeti yakaladılar, inanmak güç. Yazımın başlığında belirttiğim gibi geçen sezon Erciyes’e oynattığı futbol ve bu sezon şimdiye kadar Bursaspor’a oynattığı futbolla soyadı gibi korkmazlığını ispat eden hocayı da korkuttunuz ya bravo sizlere. Haklı, hem de sonuna kadar haklı Bülent hoca. Hatta şimdiye kadar durması bile büyük bir sabır örneği. Ligde oynanmış 4 maç, yıllar sonra timsahlar ilerisi için çok ümit veren bir futbol ortaya koyuyor, yeni transferler kaleci Vega, Mustafa Sarp başta olmak üzere, Herve Tum, Cihan şu ana kadar ne kadar isabetli isim olduklarını 4 haftada belli etmiş, hoca sistemini oturtmaya başlamış ama yönetim kurulundaki birbirini suçlamalar bir türlü bitmek bilmiyor.

 

Bülent hoca sonunda pes edip bırakırsa bu takımı kimlere emanet edeceksiniz? Biliyor musunuz ki şu anda Bülent hoca bıraksa da bizim takımın başına geçsin diye tabiri caizse ağzının suyu akan ne kadar çok kulüp var. Nereden bileceksiniz, şu anda görülen o ki ancak birbirinizi suçlamayı bilirsiniz. Devam edin, sayenizde Bülent hoca da bavulunu toplamak üzere.

NTV Spor paketine abone olmak için tıklayın
   • En çok puan alan haberler
 Hakancantakis - İstanbul 17 Ekim 2007, Çarşamba 14:00  
Devrim Bey sizi bekliyoruz ama maalesef son 1 aydır yazı yazmıyorsunuz ama sabırsızlıkla beklioruz çünkü analizleriniz çok iyi bursaspor veya diğer bütün takımlarla ilgili buna milli takım da dahil mutlak görüşlerinizi görmek isteriz çünkü bazıları gibi değilsiniz......
 Ayşegül Demir - Bursa 10 Ekim 2007, Çarşamba 04:45  
Devrim abi... çok güzel yazılarından mahrum bıraktın bizi... genelde yorumlarımı buraya yazmam ama bir ayı geçti yazı bekliyorum senden :) okuyalım ki dışarıdan nasıl görünüyoruz bilelim Devrim abi...
 Can Timsah - Bursa 13 Eylül 2007, Perşembe 13:15  
Bülent hoca, tam gaz yola devam ediyor..Timsahlara yol açın!

ARAMA:
LİGDE PUAN DURUMU
    O P
1 Sivasspor 16 34
2 Trabzonspor 16 34
3 Galatasaray 16 33
4 Fenerbahçe 16 32
5 Ankaraspor 16 30