CANLI İZLE
FUTBOL
EURO 2008
Canlı Sonuçlar
Turkcell Süper Ligi
İkinci ve Üçüncü Lig
Fortis Türkiye Kupası
Dünya Kupası
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
EURO 2008
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN YAYINLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim
Kadıköy'de büyük coşku
Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven karşısında aldığı galibiyet, sarı-lacivertli taraftarlara büyük bir coşku yaşattı.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 01:10 TSİ 8 Kasım 2007 Perşembe

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 4. maçında PSV Eindhoven karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle gruptan çıkma yolunda elde ettiği önemli avantaj, taraftarına büyük sevinç yaşattı.

 

Karşılaşmanın ardından uzun süre tribünlerden ayrılmayan taraftarlar, stat hoparlörlerinden çalınan şarkılar ve marşlarla büyük coşku yaşadı.

 

Maç sırasında tribünlerdeki farklı tezahürat ve destekleriyle coşkulu bir atmosfer oluşturan taraftarlar, maç sonunda da sarı-lacivertli futbolculara uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu.

 

Taraftarlar, karşılaşmanın son dakikalarında her futbolcuya ayrı ayrı tezahüratlar yaptı.

 

PSV Eindhoven karşısındaki etkili futbollarıyla kazanan Fenerbahçeli futbolcular da, bitiş düdüğünün ardından yoğun mutluluk yaşadı. Saha içinde birbirlerine sarılarak galibiyet sevincini paylaşan Fenerbahçeli futbolcular, tribünlere giderek taraftarları selamladı.

 

Karşılaşmanın ardından birbirlerini tebrik eden iki takım futbolcuları, centilmenlik örneği sergiledi. Özellikle iki takımda forma giyen Brezilyalı futbolcuların, birbirlerine sarıldıkları görüldü.

 

SEMİH İLK GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe'nin son dönemde yıldızı parlayan forveti Semih Şentürk, PSV Eindhoven karşısında Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü attı.

 

Fenerbahçe'yi maçın 30. dakikasında attığı golle 2-0 öne geçiren Semih, Devler Ligi'nde de hanesine bir gol yazdırdı.

 

YASİN VE KAZIM EKSİKLERİ ARATMADI

Fenerbahçe'de kart cezaları nedeniyle bu akşam forma giyemeyen Lugano ve Deivid'in yerine ilk 11'e dahil edilen Yasin ve Kazım, iki futbolcunun yokluğunu aratmayarak etkili bir oyun ortaya koydu.

 

Sarı-lacivertlilerin ilk golünde kaleye vurduğu sert topla rakibine kendi kalesine gol attıran Kazım, ilk 11'de bulduğu bu önemli şansı iyi değerlendirdi.

 

Savunmada Edu'nun yanında görev yapan Yasin de görevini eksiksiz yerine getirdi.

 

'I LOVE YOU ZICO' TEZAHÜRATLARI

Fenerbahçeli taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulunurken, teknik direktör Zico'yu da unutmadı.

 

Maçın son dakikalarında, tribünler 'I Love You Zico' tezahüratlarıyla Brezilyalı çalıştırıcıya sevgi gösterilerinde bulundu.

 

Öte yandan, Fenerbahçeli taraftarlar maç sonunda yaptıkları tezahüratlarda, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımına farklı yenilen Beşiktaş'a da göndermeler yaptı.

 

NOTLAR

-Karşılaşmanın ilk yarısında bir pozisyonda topa yükselen kaleci Gomes'in müdahalesiyle sakatlık geçiren Semih'e, sakatlığının ardından Brezilyalı rakibinin saha içindeki yardımı tribünlerden alkış aldı. Gomes, sağlık ekibi sahaya girmeden Semih'e yardım ederek acısını hafifletmeye çalıştı.

 

-Maçtan sonra, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na yakın semtlerdeki Fenerbahçeli taraftarlar, havai fişek gösterileriyle galibiyeti kutladı.

 

-Maçın ardından, saha içinden geçerek Fenerium tribüne doğru giden başkan Aziz Yıldırım'a da taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu.

NTV Spor paketine abone olmak için tıklayın
   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
 mevlüt çelik - İstanbul 08 Kasım 2007, Perşembe 23:44  
salı üzüldük çarşamba coştuk perşembe perişan olduk. inşallah fenerbahçe inter macında beşiktaş gibi bizi üzmez fenerbahçenin ne yapacağı belli olmaz hep korkarak maçları izliyorum inşallah hep böyle oynar lig maçında kayseri'yi yener. yenemezse sevincimiz kursağımızda kalır
 Ahmet Şardağ - Konya 08 Kasım 2007, Perşembe 23:40  
milyonlarca taraftarın yanayana bağırıyorlar hep beraber kolkola adıyla sanıyla taraftarıyla en büyük sensin KANARYA...
 muhammed_37 - İstanbul 08 Kasım 2007, Perşembe 21:36  
arkadaşlar bi arkadaşçocuk korosu demiş ama liverpol maçını izlememiş herhalde.liverpollu taraftarlar put gibi maçı izlerken bjk liler ^^bir şarkısın sen^^ diye çığırdılar sonra ne oldu 8-0,paradan bile 6 sıfır atıldı düşün artık.demekki futbolu futbolcular oynar taraftarlar değil (ayrıca bjk maçına bi türk olrak çok üzüldüm)

ARAMA:
LİGDE PUAN DURUMU
    O P
1 Trabzonspor 11 26
2 Beşiktaş 11 22
3 Ankaraspor 11 22
4 Sivasspor 11 21
5 Galatasaray 11 20