Filenin şampiyonları (11 Mart 2007)
Voleybolda Avrupa ''Top Teams'' Kupası'nda şampiyonlukları, erkeklerde İtalya'nın Modena kentindeki finalde evsahibi ülkeden Cimone Modena'yı 3-2 yenen Sloven ekibi Autocommerce Bled, üçüncülüğü, Makedon Fersped Rabotniçki Üsküp'ü 3-1 yenen Rus Iskra Odintsovo; bayanlarda ise Almanya'nın Münster kentindeki finalde, Rus CSKA Moskova'yı 3-0 yenen İspanyol Groupo 2002 Murcia, üçüncülüğü de Hollanda'dan Plantina Longa Lichtenvoorde'yi yine 3-0 yenen evsahibi ülkeden Schweriner SC kazandı.
Yüzme'ye Phelps damgası (17 Mart-1 Nisan 2007)
Avustralya'nın Melbourne kentindeki 12. Dünya Yüzme-Atlama-Sutopu ve Senkronize Yüzme Şampiyonası'nda Türk sporcuları dereceye giremezlerken, birinciliği 21 altın, 14 gümüş ve 5 bronz madalyayla ABD, ikinciliği 11 altın, 6 gümüş ve 7 bronz madalyayla Rusya ve üçüncülüğü de 9 altın, 7 gümüş ve 10 bronz madalyayla evsahibi Avustralya aldı. ABD'li sporcu Michael Phelps, 5 dünya rekoru kırıp 7 de altın madalya kazanırken, şampiyonaya damgasını vurdu.
FIBA All-Star'ın en değerlisi Dudley (20 Mart 2007)
Basketbolda FIBA tarafından bu yıl Kıbrıs Rum kesimindeki Limasol kentinde düzenlenen FIBA Erkekler Avrupa Kupası ''All Star'' maçını Yabancılar Karması, Avrupa Karması önünde 105-95 kazanarak 4. galibiyetini aldı.
Türk Telekomspor'un ABD'li forveti Erwin Dudley'in ''en değerli oyuncu'' seçildiği maçta ayrıca, Türkiye'de forma giyen 1 ABD'li ve 2 Türk oyuncu da görev yaptı.
Atina'da zafer (24 Mart 2007)
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda A Milli Takım, 4. maçında, başkent Atina'da Yunanistan'ı, Tuncay, Tümer, Gökhan ve Gökdeniz'in golleriyle 4-1 yenerek tarihsel bir başarı elde etti.
Beko All-Star'da yabancılar güldü (25 Mart 2007)
Basketbol Federasyonu'nun İstanbul'da düzenlediği Beko Basketbol Ligi ''All Star'' maçında Yabancılar Karması, Türkler Karması'nı 114-109 yendi. Pınar Karşıyaka'dan Marcus Slaughter, ''en değerli oyuncu'' (MVP) seçildi.
Milliler Norveç'e takıldı (28 Mart 2007)
13. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda A Milli Takım, 5. maçında Almanya'nın Frankfurt kentinde Norveç ile 2-2 berabere kalırken, 2 gol de Hamit Altıntop'dan geldi.