FUTBOL
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
2007 sezonu
2006 sezonu
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
RÖPORTAJLAR
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN MAÇLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim

'Daha çok yolumuz var'

Formula 1 de sezonun ilk yarışında 3. olarak kariyerinde ilk defa podyuma çıkan Williams'ın 22 yaşındaki pilotu Nico Rosberg, sezon başında gelen bu başarının sezonun geri kalanı için bir ölçü olmayacağını belirtti.


NTVSPOR
Güncelleme: 01:46 TSİ 19 Mart 2008 Çarşamba

Formula 1 de 2008 sezonu olaylı Avustralya Grand Prix'si ile başladı. Lewis Hamilton'ın kazandığı yarışta ikinciliği Nick Heidfeld kazanmıştı. Podyumda yer alan pilotlar arasında en mutlu isimse hiç kuşkusuz yarışı üçüncü sırada bitiren ve kariyerinde ilk defa podyuma çıkan Nico Rosberg'di.

 

22 yaşındaki Rosberg, Avustralya Grand Prix'sine kadar kariyerindeki en iyi dereceyi Brezilya'da dördüncülükle almıştı. Williams markalar klasmanında 2007 sezonunu 4. sırada tamamlarken, Alman pilot ise pilotlar sıralamasında sezonu 9. sırada bitirmişti.

 

Bu haftasonu yapılacak Malezya Grand Prix'si için Singapur'a giden Nico Rosberg, aldığı üçüncülüğe sevindiğini söylerken, sezon başında gelen bu başarının sezonun geri kalanı için bir ölçü olmayacağını belirtti.

 

Takım olarak sezon boyunca Ferrari, McLaren ve BMW’nin arkasında dördüncü iyi takım olmak için mücadele edeceklerini belirten Rosberg, "Bu üçüncülük bizim için ileriye doğru atılmış bir adım oldu" dedi.

 

Hafta sonu Sepang pistinde yapılacak Malezya Grand Prix'sinde Rosberg için podyuma çıkmak zor gözükse de, Alman pilot bunun kendisi için önemli olmadığını söyledi. Rosberg, "Ben bulunduğum noktadan mutluyum. Takımla beraber büyüyoruz ve önümüzde gidecek çok yol var" dedi.

   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
     •  En çok puan alan haberler
 abdülkerim öztürker - Giresun 15 Nisan 2008, Salı 18:05  
rosberg harika sürüyorsun formula bire geldin geleli seni tutuyorum ileride baban gibi şampiyon olacaksın harika sürüyorsun çünkü..başarılarının devamını dilerim....
 tayfun karabina - Trabzon 19 Mart 2008, Çarşamba 23:50  
kesinlikle ferraride yarışmayı hak eden bir pilot. eminim ki iyi bir araçla(ferrari) çok daha büyük başarılara imza atacaktır. çünkü inanılmaz bir potansyeli var. bunu ilk yarıştaki başarısından dolayı söylemiyorum. geçen sene ki yarışlarda da arabası çok yetersiz olmasına rağmen bunun   sinyallerini vermişti.
 raikkonen f1 - Sakarya 19 Mart 2008, Çarşamba 12:05  
yazık bu adama ya.inanılmaz bi potansiyeli var ama aracı lewisin aracının 1/3ü bile diil.inş. daa ii bi ekibe gider.açıklamaları doğru ama ben bi kaç podyum daa bekliyorum

ARAMA: