Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) yapılan 29. hafta karşılaşmasında FC Schalke 04, sahasında FC Energie Cottbus'u 5-0 yendi.
FC Schalke 04'te oynayan milli futbolcu Halil Altıntop'un da başarılı bir oyun sergilediği karşılaşmada Kevin Kuranyi, Vragel de Silva'nın 31. dakikada attığı golden sonra, karşılaşmanın 37., 41., 59. ve 80. dakikalarında attığı 4 golle takımının sahadan 5-0 galip ayrılmasını sağladı.
Deplasmanda Hansa Rostock'u 2-1 yenen SV BWerder Bremen, ligde 53 puanla, 60 puana sahip olan FC Bayern Münih'in ardından ikinciliğini korurken, FC Schalke 04 de 51 puanla üçüncülükte kaldı.
Günün diğer karşılaşmalarında Hertha BSC Berlin, sahasında Hamburg SV ile lig tarihinde 44 maç sonra 0-0 berabere kalırken, VFL Bochum, deplasmanda VFL Wolfsburg'u Stanislav Sestak'ın 88. dakikada attığı golle 1-0 yendi.
Ligde 29. hafta, bugün Eintracht Frankfurt-FC Bayern Münih, Arminia Bielefeld-Bayer 04 Leverkusen, VFB Stuttgart-FC Nürnberg, BV Borussia Dortmund-Hannover 96 ve MSV Duisburg-Karlsruhe SC karşılaşmalarıyla tamamlanacak.