TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda lider Kardemir Karabükspor'da, teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, Dardanelspor karşılaşmasında berabere kalarak en büyük avantajı kaybettiklerini bildirdi.
Mustafa Çapanoğlu, hafta sonu sahalarında Dardanelspor ile oynadıkları müsabakanın ilk dakikalarında yedikleri golle morallerinin bozulduğunu söyledi.
Futbolcularının maçı kazanabilmek için çok büyük gayret göstermesi, mücadele etmesine rağmen pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Çapanoğlu, ''Maçın 5. dakikasında kötü bir gol yedik, doğal olarak da bu sıkıntı yarattı. Ancak futbolcularımız kısa sürede toparlanarak birçok pozisyona girdi, ama bunları gole çeviremedi. 79. dakikada kazandığımız gol bizi biraz rahatlattı, şans bizden yana değildi, galibiyeti yakalayamadık. Dardanelspor karşılaşmasında berabere kalarak en büyük avantajı kaybettik. Taraftarımızın desteği çok iyiydi, ancak beraberlikten kurtulamadık'' diye konuştu.
Çapanoğlu, hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacakları müsabakanın hazırlıklarına bugün başladıklarını kaydetti.