CANLI İZLE
FUTBOL
DÜNYA'DAN FUTBOL
Şampiyonlar Ligi
UEFA Kupası
İspanya
Almanya
İngiltere
İtalya
Diğer
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
EURO 2008
RÖPORTAJLAR
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN YAYINLARI
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim

Newcastle'da 3 oyuncu serbest

İngiltere'nin Newcastle United kulübü, Stephen Carr, Peter Ramage ve James Troisi ile sözleşme yenilenmeyeceğini açıkladı.


NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 19:11 TSİ 6 Mayıs 2008 Salı

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın teknik direktörü Kevin Keegan, İrlandalı defans Stephen Carr ve İngiliz Peter Ramage ile orta saha oyuncusu Avustralyalı James Troisi'nin sözleşmelerinin yenilenmeyeceğini bildirdi.

Keegan, yaptığı açıklamada, pazar günü Everton ile oynanacak sezonun son maçından sonra 3 oyuncunun da sözleşmelerinin dolacağını belirterek, ''Aslında Ramage'ın gitmesini istemiyoruz, ancak kendisi her maçta forma giymek istiyor. Ben de bunun garantisini veremem'' diye konuştu.

İngiliz teknik adam, kulüp için ''değerli'' olan Carr'a ilişkin de ''Yeni bir sözleşme teklif edilmedi, nedenlerini de kendisiyle konuştuk'' açıklaması yaptı.

NTV Spor paketine abone olmak için tıklayın
   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
     •  En çok puan alan haberler
 Brian Birch - Manisa 07 Mayıs 2008, Çarşamba 00:08  
Aslında Ramage daha iyi. Hem genç hem de göbek oyuncusu...
 Brian Birch - Manisa 07 Mayıs 2008, Çarşamba 00:07  
Carr sağ bek, stoper değil.
 erhan - Düzce 06 Mayıs 2008, Salı 23:31  
ya arkadaşlar, carr kim? new casttle dışında bütün takım seyircileri bu adamla nası dalga geçiolar? hiç görmediniz mi? kazara beşiktaş alırsa falan bu sene takım tutmucam.

ARAMA:
LİGDE PUAN DURUMU
    O P
1 Trabzonspor 6 16
2 Bursaspor 6 15
3 Beşiktaş 6 14
4 Gaziantepspor 6 13
5 Galatasaray 6 11