CANLI İZLE
FUTBOL
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
Play-Off Skorboard
BEKO Basketbol Ligi
Euroleague
Eurobasket 2007
Japonya 2006
İzmir 2006
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
DİĞER
EURO 2008
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN YAYINLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim
İbrahim ve Ersan, Arjantin maçında zor
15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda, Slovenya'yı yenerek, çeyrek finale yükselen A Milli Basketbol Takımı'nda, Ersan İlyasova ve İbrahim Kutluay'ın Arjantin maçında oynamalarının zor olduğu bildirildi.
Anadolu Ajansı
Güncelleme: 23:33 TSİ 26 Ağustos 2006 Cumartesi

A Milli Takım Doktoru Adnan Bağrıaçık, Ersan ve İbrahim'in tedavilerinin sürdüğünü belirterek, ''Ersan'ın ayak bileğindeki tendon sertleşmesi devam ediyor. Kemiğe yapışma yerinde enflamasyon var. Tedavisi devam ediyor. Zamana ihtiyaç var. Arjantin maçına yetişmesi çok düşük bir ihtimal. İbrahim Kutluay'ın ayak bileğindeki sakatlığı Slovenya maçında oynamasıyla çok arttı. Arjantin maçında oynama ihtimali çok düşük. Her iki oyuncunun da yoğun tedavisi sürüyor'' diye konuştu.

 

Millilerde sakatlıkları bulunan diğer 8 oyunucunun son durumu hakkında da bilgi veren Bağrıaçık, ''Ermal'in parmak, Kerem'in bel, Ender'in ayak bileği, Kaya'nın diz, Hakan'ın uyluk, Serkan'ın diz ve Cenk'in parmak sakatlıkları devam ediyor. Fatih'in dudağı açıldı. Tüm bu oyuncuların Arjantin karşılaşmasına yetişeceğini umuyorum'' dedi.

 

Doktor Adnan Bağrıaçık, Milli Takım’ın savaştan çıkmış bir görüntüde olduğunu vurgulayarak, ''Savaştan çıkmış gibiyiz. Takımda herkes sakat. Ama herkeste oynamak istiyor. 15 yıllık doktorluk hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bu arada, Slovenya maçı sonrasında, Kaya ve Kerem'e doping kontrolü yapıldı. Sonuçlar 2 gün sonra açıklanacak.

12 Dev Adam'a mektuplar!
İbrahim ve Ersan, Arjantin maçında zor
12 Dev Adam'ın rakibi Arjantin
Tanjeviç: Oyuncularımla gurur duyuyorum

NTV Spor paketine abone olmak için tıklayın
   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
 elif - Edirne 28 Ağustos 2006, Pazartesi 18:05  
helal olsun size.öyle süper oynadınız ki o sakatlıklara rağmen, millet size doping kontrolü yapma gereği duydu.olsun.sadece tek maç değil.tüm maçlarda süper oynadınız.o zaman her maç dopigli miydi?sizin dopinginiz yüreğinizdeki ateş ve türk milletinin size olan inancı.iyi haberlerinizi bekliyoruz.(bu arada murat kosova da sesini ekonomik kullansın,daha kazanacağımız çok maç var:))
 eso 47 - İzmir 28 Ağustos 2006, Pazartesi 16:03  
yenemiyebiliriz görüşüne katılmıyorum tamam bir spor ve 2 ihtimal var yenmek ve yenilmek ibo olmayabilir oburaya kadar büyük özveri gösterdi ama ersanın olmaması büyük üzüntü yaratıyor ama olsun iyileşsinlerde bu maça çıkmasalarda ayrıca gerçek adı arsen ilyasov cenke gelince yavaş yavaş kendini bulmaya başladı onu çok seviyorum tebrikler samuraylar
 LebRoN JaMeS - Kütahya 28 Ağustos 2006, Pazartesi 11:23  
sakatlanan oyuncular bizim en ii oyuncularımısdı bu yusden yenicegimisden pek emin deilim ama savunmaya daha cok onem verirsek belki

ARAMA: