FUTBOL
DÜNYA'DAN FUTBOL
BASKETBOL
NBA
VOLEYBOL
FORMULA 1
MOTOR SPORLARI
TENİS
OLİMPİYAT
Torino 2006
Atina 2004
DİĞER
RÖPORTAJLAR
YAZARLAR
CANLI SONUÇLAR
İSTATİSTİKLER
VİDEO
YAYIN AKIŞI
HAFTANIN MAÇLARI
NBA TV'DE BU AY
LİNKLER
Ana sayfam yap
NTVMSNBC
NTV
CNBC-e
NBA TV
e2
NTV Radyo
Eksen 96.2
Radio N101
N. Geographic
İletişim

Çin, olimpiyatlara kışlada hazırlanacak

Çin Erkek Milli Basketbol Takımı, 2008 Pekin Olimpiyatları hazırlıklarına askeri kampa girerek başlayacak.


Anadolu Ajansı
Güncelleme: 19:18 TSİ 26 Şubat 2008 Salı

Çin'in başkenti Pekin'de yapılacak 2008 Olimpiyatları için Çin Erkek Milli Basketbol Takımı, hazırlıklarına askeri kampa girerek başlayacak.    

 

Olimpiyatların başlamasına 500 günden az bir süre kala, Çin milli takımının Litvanyalı antrenörü Jonas Kazlauskas, kendi ülkesinde de tüm erkeklerin askerlik görevini yerine getirdiğini belirterek, ''Askeri kampın, bir hedef çerçevesinde grup olma yolunda katkı sağlayacağına inanıyorum'' dedi.    

 

İki hafta önce sona eren basketbol ligi sonrası Çin Basketbol Birliği, milli takıma bir çalışma programı çıkardı. Buna göre milli takıma seçilen oyuncular en yakın askeri birlikte temel askeri bilgileri alıp, 4 gün eğitim görecekler.    

 

Aralarında NBA takımlarından Houston Rockets'da forma giyen yıldız oyuncu Yao Ming'in de bulunduğu basketbolcular, daha sonra Çin milli takımı kampına katılacak.

   Bu habere oy ver   Düşük   1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan 6 Puan 7 Puan 8 Puan 9 Puan 10 Puan   Yüksek
     •  En çok puan alan haberler

                        Bu habere henüz yorum yapılmamış


ARAMA: