"Her top için savaştık"

Anadolu Efes Başantrenörü Vaggelis Aggelou, Erkekler Basketbol Ligi'nde 82-77 kazandıkları Türk Telekom maçında, oyuncularının her top için savaştığını ve son saniyeye kadar mücadele ettiklerini söyledi.

NTV Spor 26.04.2014 - 20:08
"Her top için savaştık"

Aggelou, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, aldıkları galibiyetten ve ikinci yarıda ortaya koydukları defansif mücadeleden tatmin olduğunu belirtti.

İlk yarıda savunmalarının istediği gibi olmadığını anlatan Aggelou, "Bazı kritik anlarda hem savunmada hem de hücumda basit hatalar yaparak, rakip takıma hızlı hücum şansı verdik ama oyuncularımız takım halinde, her top için savaştı. Galibiyet için maçın son saniyesine kadar mücadele ettik. Bu çok önemli ve memnun edici. Gördük ki Kerem Gönlüm ve Vasileiadis'in yokluğunda bazı oyuncularımız savunmada ve hücumda sorumluluk aldı. Bundan da çok memnunum. Takım oyunumuz çok iyiydi ve şimdi çok çalışarak play-off'lara daha iyi bir şeklide girmek istiyoruz" dedi.

CEDİ OSMAN: TOPU ÇOK İYİ PAYLAŞTIK
Anadolu Efes'in maçı kazanmasında önemli rol oynayan Cedi Osman ise zor bir karşılaşma olduğunu aktararak, "Türk Telekom çok iyi mücadele etti. İlk yarı çok fazla sayı atmalarına izin verdik. İkinci yarı çok daha iyi oynadık ve topu çok iyi paylaştık. Play-off öncesinde güzel bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...