Kartal'ın kalesi SOS veriyor

11. haftada Pazartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta kaleci sıkıntısı yaşanıyor.

NTV Spor 29.11.2014 - 15:17
Kartal'ın kalesi SOS veriyor

Beşiktaş'ta Cenk Gönen'in Asteras Tripolis maçında sakatlanması, Tolga Zengin'in ise sakatlığının nüksetmesi teknik heyeti zora soktu.

Siyah beyazlıların deplasmanda Asteras Tripolis ile oynadığı maçta göğsünde ağrı hisseden Cenk, ağrılarına rağmen mücadeleyi tamamlamıştı. Başarılı kalecinin çekilen MR'ında göğüs kasında 2. derece yırtık tespit edildi.

Bu sakatlık sonrası en az bir hafta tedavi görmesı gereken Cenk, Karabük maçında sahada olmak istediğini teknik heyete iletti. Sağlık ekibinin Cenk'e Karabük maçı öncesi yoğun bir tedavi uygulanacağı ve Cenk'in pazartesi günü tam hazır olmamasına rağmen takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Öte yandan 2 Kasım'da oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tolga Zengin'in yeniden aynı sakatlığı yaşadı. Tedavi sürecinde omzunda yine kas yırtığı meydana gelen Tolga'nın, 2 hafta daha sahalardan uzak kalması tahmin ediliyor. Yoğun bir maç trafiği içinde olan siyah beyazlılarda Cenk'in daha ciddi bir sakatlık yaşaması durumunda kale takımın 3. kalecisi Emre Metin'e emanet edilecek. Beşiktaş altyapısından yetişen Emre, son 2 sezondur A takım kadrosuda yer almasına rağmen henüz A takım ile resmi maç tecrübesi bulunmuyor.

Sayfa Yükleniyor...