Sosa'dan La Liga ile Süper Lig kıyaslaması!

Beşiktaş'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa, La Liga ile Süper Lig'i kıyasladı. İki lig arasında bağlantılar kuran Arjantinli, Beşiktaş'ı Atletico Madrid'e benzetti.

NTV Spor 29.11.2014 - 15:49
Sosa'dan La Liga ile Süper Lig kıyaslaması!

Bir dönem Atletico Madrid forması da giyen Beşiktaş'ın Arjantili oyuncusu Jose Sosa, AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yi, Barcelona ile Real Madrid'e benzeten Sosa, Beşiktaş'ın da Atletico Madrid'e denk geldiğini söyledi. Arjantinli yıldız, "İspanya dünyanın en zor ligi. Çünkü orada Barcelona ve Real Madrid gibi büyük bütçeli ve yıldız futbolcuları olan iki dev ile mücadele etmek zorundasınız. Beşiktaş için de Atletico, iyi bir örnek olabilir. Türkiye'de de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi iki güçlü ekip var ve bizim onlarla başa çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden bu ligde şampiyonluğu elde etmek kolay değil. Ancak sıkı çalışarak, aynı Atletico Madrid gibi olabiliriz" dedi.

Arda Turan ile Atletico Madrid'te beraber oynadığını hatırlatan Jose Sosa, "Fark yaratan, özel bir futbolcu. Artık kulüple özdeşleşmiş bir isim. Başka takımlardan çok önemli teklifler aldı. Ancak takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğu bilindiği için Atletico Madrid onu bırakmadı" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...