Yıldırım'dan moral

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

NTV Spor 29.11.2014 - 20:56
Yıldırım'dan moral

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

AZİZ YILDIRIM'DAN TAKIMA MORAL
Tesislere gelen Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Yalçın Haker ve Selim Kosif antrenmanın bir bölümünü izledi.
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 17.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular  5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Mehmet Topal ile Diego Ribas ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Bu antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli takım, Can Bartu Tesislerinde  kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

EGEMEN 9 AY SONRA KADRODA
Fenerbahçe'nin 19 kişilik maç kadrosu belli olurken, Egemen Korkmaz da Eskişehirspor maçı kadrosuna alındı. Başarılı defans oyuncusu en son 1 Mart'taki Gençlerbirliği maçından bu yana yaklaşık 9 ay sonra ilk kez kadroya girdi. Sakatlığı süren Diego kadroya girmezken, Bursaspor maçında sakatlanan Mehmet Topal da kadroda kendine yer buldu.

19 kişilik Eskişehirspor maçı kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.

Sayfa Yükleniyor...