Ezeli rakipler arasında demeç yarışı!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu kez de Bağdat Caddesi'ndeki Galatasaray mağazasına yapılan saldırı nedeniyle polemik yaşanıyor.

NTV Spor 29.04.2014 - 00:59
Ezeli rakipler arasında demeç yarışı!

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları sırasında yaşanan olaylar üzerine Galatasaray Kulübü, "Fenerbahçe formalı bazı kişelerin gerçekleştirdiği vandallık, kulübümüzün manevi şahsiyetine yöneliktir" diyerek, Fenerbahçe yönetiminin gelişmeler kınamamasını eleştirdi.

Olaya karıştıkları belirlenen 13 kişinin tutuklanmasından sonra sarı-lacivertliler'den bir açıklama geldi. Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray camiasına "geçmiş olsun" dileğinde bulunurken, olayın hırsızlık amacı ile yapıldığının anlaşıldığı belirtiledi ve gelişmelerin "Galatasaray Kulübü tarafından tüm Fenerbahçe taraftarı ve camiasına mal edilemeyeceğinin altı çizildi.

Bu açıklamadan kısa süre sonra da Galatasaray'dan bir açıklama geldi. Gelişmelerin takip edildiği ve hukuki sürecin başlatıldığı belirtilen sarı-kırmızılılar'ın açıklamasında "sorumlular ve arkasındakiler yargı önüne çıkıp hesap vermeden" işin peşinin bırakılmayacağı vurgulandı ve taraftarın müsterih olunması istendi.

Sayfa Yükleniyor...