"Şampiyonluğa ortak olduk"

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi play-off final serisi üçüncü maçında VakıfBank'ı 3-1 yenerek, seride durumu 2-1'e getiren Fenerbahçe'nin menajeri Çiğdem Can Rasna, iyi oynadıklarını ve aldıkları galibiyetle şampiyonluğa ortak olduklarını söyledi.

NTV Spor 30.04.2014 - 21:27
"Şampiyonluğa ortak olduk"

Maçtan sonra soruları yanıtlayan Rasna, final serilerinin sürprizlerle dolu olduğunu vurgulayarak, "Bir takım 2-0 öne geçse de diğer takım 3-2 alabilir. İlk maçı 3-0 kaybettik, o gün günümüzde değildik. Ancak ikinci maçı biz alabilirdik, 3-2 yenildik. Maçlar çok kolay geçmiyor. Bugün çok güzel bir oyun oynadık. Tekrar şampiyonluğa ortak olduğumuzu hissettik" diye konuştu.
     
"Dördüncü maç en az bu kadar zevkli ve stresli geçecek" diyen Çiğdem Can Rasna "O yüzden bütün taraftarlarımızı bize desteklemeye bekliyorum. İki takımı da kutluyorum. Güzel bir mücadele oldu. İki sakat oyuncumuz var. Buna rağmen özveriyle mücadele ediyoruz. Takımımla gurur duyuyorum. İnşallah önümüzdeki iki maçı da alıp şampiyon olmayı çok istiyoruz. Eksiklerimize rağmen bu güçte olduğumuza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
 
TOKATLIOĞLU: SERİ 5'E KADAR GİDER   
Fenerbahçe'nin takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu da serinin 5 maça kadar gideceğini düşündüğünü belirterek, "Uzun bir seri olacağını biliyorduk. Şampiyonun kim olacağı şu an belli değil. Takımımı tebrik ediyorum. Seride 2-0 geriye düşmemize rağmen bugün kazandık. İnşallah bu kazandığımız maç işe yarar. Bir sonraki maçı da kazanır, şampiyonluk yolunda ilerleriz. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Yüksek kalitede maçlar oluyor. Oyuncular artık yorulmaya başladı. Maçın bazı bölümlerde bu görülüyor. Son düdük çalmadan kimin kazanacağı belli olmuyor. Gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...