Kanarya bir bir gidiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Osmanlıspor'u deplasmanda 1-0 yenen Fenerbahçe, puanını 21'e yükselterek zirve yarışını sürdürdü. Fenerbahçe, geride kalan 10 haftada 5. maçını da tek golle tamamladı.

NTV Spor 29.10.2015 - 21:05
Kanarya bir bir gidiyor!

Ligin 9. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli takım, Kayserispor deplasmanında olduğu gibi Osmanlıspor'u da tek golle geçerek, 3 puana ulaştı. Bu sezon tüm lig maçlarında gol atmayı başaran Fenerbahçe, 5 maçı tek gol atarak tamamladı. Kasımpaşa, Kayserispor ve Osmanlıspor'u 1-0'lık skorlarla geçen "Sarı Kanaryalar", Çaykur Rizespor ve Galatasaray maçlarından ise 1-1'lik sonuçlarla ayrıldı.

Son maçlarda hücumdaki etkisi azalan Fenerbahçe, ligde ve Avrupa'da olmak üzere yaptığı son 4 maçta birer gol attı. UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'ı 1-0 yenen Fenerbahçe, Kayserispor ve Osmanlıspor'a da aynı şekilde üstünlük sağladı. Sarı-lacivertli ekip, Galatasaray ile yaptığı maçtan ise 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe, ligdeki toplam gol sayısını da 15'e yükseltti.

Karşılaşmanın ikinci yarısını Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun oğlu Mehmet Davutoğlu da izledi.

SON 3 MAÇTA İYİ SAVUNMA
Sarı-lacivertli takım, geride kalan 3 haftada iyi savunmasıyla dikkati çekti. Süper Lig'de son 3 maçta kalesinde bir gol gören Fenerbahçe, bu 3 haftadaki tek golü de Galatasaray ile yaptığı derbi maçta yedi.

OSMANLISPOR, KÖTÜ GİDİŞİ SÜRDÜRDÜ
Sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Osmanlıspor, son haftalardaki kötü gidişi sürdürdü.

Ligdeki son galibiyetini 6. haftada sahasında Trabzonspor'u 3-1 yenerek alan Osmanlıspor, son 4 maçtan mağlup ayrıldı. 7. haftada deplasmanda Gaziantepspor'a 2-1 yenilen Ankara ekibi, bir sonraki hafta evinde Medipol Başakşehir'e 3-0'lık skorla boyun eğdi. Ankara derbisinde geçen hafta Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan mor-sarılı ekip, 10. haftada Fenerbahçe karşısında da aynı skorla sahadan yenik ayrıldı.

Sayfa Yükleniyor...