Kuyt'tan medyaya sitem!

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, Bursaspor maçının ardından medyaya sitemkar açıklamalar yaptı.

NTV Spor 29.04.2015 - 06:45
Kuyt'tan medyaya sitem!

“Kuyt kendini Feyenoord'a saklıyor, takım içinde sevilmiyor” şeklindeki haberlere tepki gösteren Kuyt, “Yalan haberler günün sonunda beni etkilemez, sizi etkiler” dedi.
 
İşte Kuyt'ın açıklamaları...
 
“ÖNÜMÜZDE BİR MAÇ DAHA VAR”

Fenerbahçe için harika bir geceyi geride bıraktık. Bursaspor karşısında özellikle ilk yarıda çok bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. İki ayaklı bir turun ilk maçından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Ancak şunu da biliyoruz; önümüzde Kadıköy'de oynanacak bir karşılaşma daha var. Finale kalmak için her şeyimizi vereceğiz.

“KARİYERİMİN EN UZUN SAKATLIĞIYDI BU”
Çok deneyimli bir oyuncuyum ama sakatlıklar konusunda çok da tecrübeli değilim. Kariyerim boyunca yaşadığım belki de en uzun süreli sakatlığı geride bıraktım. Buradan sadece Bursaspor galibiyetiyle ayrılmıyorum. Aynı zamanda 90 dakika oynamış olmanın kendi adıma da bir galibiyet olduğunu düşünüyorum.

“ESKİŞEHİR'DE HAYALKIRIKLIĞI YARATTIK”
Eskişehir'e karşı aldığımız sonuç takım içinde hayal kırıklığı yarattı. Sezonun en kritik dönemindeyiz. Zirve her hafta el değiştiriyor. Bursaspor karşısındaki gibi oynarsak, şampiyonluğu elde eden takım olma yolunda önemli bir şansımız olur.

“YALAN HABERLER BENİ DEĞİL SİZİ ETKİLER”
Geçen hafta bir gazetede yer alan haberde; takım içinde sevilmediğim yazılmıştı. Haberde önümüzdeki sezon formasını giyeceğim Feyenoord için kendimi korumak istediğim ve bu nedenle de Fenerbahçe için elimden geleni yapmadığım yazılmıştı. Bu haber nedeniyle sinirli değilim ama büyük hayal kırıklığına uğradım. Takım içinde herkesle aram çok iyi. Örnek vermek gerekirse; Emre ve Volkan geçen hafta beni bir akşam yemeğine davet ettiler ve harika bir gece geçirdik. Bu tarz haberler yazıldığında şaşırıyorum. Eskişehir maçı öncesinde oynamak istediğimi hocamıza söyledim ama o yaptığımız toplantıda beni korumak ve bir maç daha beklemek istediğini söyledi. Bir gün sonra da 11'de olmayacağımı iletti. İsmail Kartal benim için bir hocadan da öte. 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Fenerbahçe'de beni en iyi tanıyan bir insan. Beni bir maç daha kulübede tutup Eskişehir maçında yarım saat oynattı. Bu sayede Bursaspor karşısında 90 dakika oynayabildim. Gazetecilerden isteğim, böyle yalan haberlerin yapılmaması. Çünkü günün sonunda bu beni etkilemez, sizi etkiler.

Sayfa Yükleniyor...