Albayrak'tan iddialı açıklamalar

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Muslera ve Sneijder'in satılacağı iddialarına tepki gösterdi.

NTV Spor 29.11.2014 - 22:41
Albayrak'tan iddialı açıklamalar

Gaziantepspor galibiyeti sonrası NTV Spor'a açıklamalar yapan Abdürrahim Albayrak, "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hatta bütün Gaziantep halkına teşekkür ediyoruz. Bugün bizi yalnız bırakmadılar. Çok üzerimize gelindi. Talihsiz bir dönem geçirdik. Galatasaray bunların üstesinden gelebilecek bir camiadır. Bizi yalnız bırakmayan başkanımıza, bütün yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bugün bizim için çok önemli bir gündü. 3-4 gündür inişli çıkışlı günler yaşadık. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Taraftarımızın buna ihtiyacı vardı. Esas sahada olan oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Sahada ve daha sonra devre arasında da onlarla bütünleştik. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Taffarel'i kutluyorum. Taffarel bizim her zaman canımızdı, canımız olmaya da devam edecektir" dedi. 

Prandelli konusuna da değinen Albayrak, "Pazartesi günü hepsi halledilir. Galatasaray'da kimsenin ne parası kalır ne de çözülmeyecek bir iş kalır. Galatasaray büyük bir camiadır. Bununla ilgili kimsenin endişesi olmasın" ifadelerin kullandı.  

Basına bir kez daha tepki gösteren Abdürrahim Albayrak, "Hepinizi çok seviyorum. Ama basındaki arkadaşlar maç günü Selçuk'u göndereceğimi ve Selçuk'la aramızda bir kriz olduğunu yazıyorlar. Allah aşkına yapmayın! Ben sizi çok seviyorum. Beni bırakın ama Galasatasaray'a zarar veriyorsunuz. Yapmayın bunu Allah aşkına" diye konuştu.  

Selçuk'u maç sonunda kucakladığının hatırlatılması üzerine, "Sadece Selçuk'u değil, bütün oyuncularımı kucakladım" dedi.

"PRANDELLİ İLE EN İYİ ŞEKİLDE AYRILACAĞIZ"
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın 'Prandelli de gitmek istiyordu' açıklamalarını değerlendiren Albayrak, "Gitmek istiyordu. Biz yönetim olarak arkasında durduk, durmaya devam ettik. Prandelli'yle beraber yemek yiyeceğiz. Galatasaray'a yakışır bir şekilde onu uğurlayacağız. Çünkü Prandelli bugün gider, yarın gelir. İnsanlar bizi kavga etmek için seçmediler. Prandelli ile en iyi şekilde ayrılacağız" yorumunu yaptı.  

Galatasaray'da yeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Albayrak, "Bundan sonra göreceksiniz, hepsinin performansı çok iyi olacak. Yeni bir sayfa açtık" dedi.

Muslera ve Sneijder'in gönderileceği yönündeki iddialar üzerine ise Albayrak, "Yav arkadaş böyle bir şey yok. Biz şampiyon olacağız. Onları satacağımız yönünde bir düşüncemiz yok" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...