Hamzaoğlu imzalıyor!

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturmaya hazırlanan Hamza Hamzaoğlu saat 14.00'te Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak. İmza törenini NTV Spor ve NTV Spor.net'ten canlı olarak izleyebilirsiniz.

NTV Spor 30.11.2014 - 23:55
Hamzaoğlu imzalıyor!

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacak olan Hamzaoğlu, sarı kırmızılı yönetimin güvenini kazanmış durumda. Özellikle başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, genç teknik adamın takımı şampiyonluğa götüreceğine inanıyor.

Sarı kırmızılı diğer yöneticiler de Hamzaoğlu ile ilgili, "Genç ve hırslı bir teknik direktör. Takımdaki oyuncuları milli takımdan tanıması avantaj. Ayrıca Süper Lig'in yapısını iyi bilmesi ve Galatasaray camiasının içinden gelmesi çok önemli. Hamzaoğlu'nun böylesine kritik bir süreçte seçilebilecek en iyi isim olduğunu düşünüyorum" şeklinde görüş belirttiler.

Galatasaray'ın mali açıdan sıkıntılı günler geçirse de, tarihine bakıldığında bu zorlu dönemleri kenetlenerek aştığını ifade eden yöneticiler, sezon sonuna dek Hamza Hamzaoğlu'nun arkasında duracaklarını belirttiler.

Galatasaray yönetimi, mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminden dolayı Hamzaoğlu ile sezon sonuna dek mukavele imzalayacak.

Sayfa Yükleniyor...