"Yardımcı antrenörlük teklifi gelirse..."

Gaziantepspor mücadelesinde Galatasaray'ın başında yer alan Claudio Taffarel, yardımcı antrenör olmak istemediğini ve kaleci antrenörü olarak kariyerini sürdüreceğini söyledi.

NTV Spor 29.11.2014 - 23:59
"Yardımcı antrenörlük teklifi gelirse..."

Taffarel, kariyer planlamasına ilişkin, gelecek 20 yıl için bir düşüncesi olmadığını, hedefinin kaleci antrenörü olarak devam etmek olduğunu söyledi.

Hamza Hamzaoğlu seçiminin yerinde ve doğru bir karar olduğunu ifade eden Taffarel, yabancı hocaların ardından Türk futbol ve oyuncusuna yakın bir ismin gelmesi gerektiğini belirterek, "Bu anlamda verilecek en mükemmel karar Hamza Hamzaoğlu'dur. En müthiş seçim yapıldı. Pazar günü Hamzaoğlu ile toplantı yapacağız, ben kendisiyle kaleci antrenörü olarak çalışmak istiyorum. Yardımcı antrenörlük teklifi gelirse yollarımızı bile ayırabiliriz. Ben burada kalmak ve sadece kaleci antrenörlüğü yapmak istiyorum" diye konuştu.

Taffarel, Okan Buruk'un da çok iyi bir teknik direktör olduğunu, ekonomik açıdan sıkıntılı bir takımda güzel işler yaptığını dile getirdi.
     
Taffarel, "Okan doğru yolda ilerliyor. Okan ve Arif Erdem'in futbolculuk yaşamımda benim için ayrı yeri vardır. Benim için bunlar kardeştir" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...