La Liga'da, 21. hafta heyecanı!

Cristiano Ronaldo'dan yoksun lider Real Madrid'in, Real Sociedad'ı ağırlayacağı haftada, takipçisi Barcelona, Villarreal'i konuk ediyor. Atletico madrid ise haftayı Eibar deplasmanında geçirecek.

NTV Spor 30.01.2015 - 15:29
La Liga'da, 21. hafta heyecanı!

La Liga'da, 1 maç eksiğine karşın, en yakın rakibi Barcelona'nın 1 puan önünde bulunan Real Madrid, David Moyes'un takımı Real Sociedad'ı ağırlayacak. Eflatun-beyazlılar, son haftalarda aldığı sonuçlarla orta sıralara tırmanan Sociedad karşısında, en önemli gol silahı Cristiano Ronaldo'dan yararlanamayacak. İspanya Futbol Federasyonu, Cordoba maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı, ligde 28 golü bulunan Ronaldo'ya 2 maç ceza vermişti.

Barcelona ise Kral Kupası yarı finalinde de karşılaşacağı Villarreal'i ağırlıyor. Katalan ekibinde Messi ve Neymar, üstün form grafikleriyle takımlarını hücumda sırtlamış durumda. Barcelona taraftarı hala, Luis Suarez'in de bu ikiliye katılmasını bekliyor. Sezona yavaş girdikten sonra, son haftalarda büyük bir form patlaması yapan Messi'nin, ligdeki gol sayısı 21'e ulaşmış durumda. Neymar ise özellikle kritik maçlarda attığı gollerle dikkat çekiyor. Katalan ekibine artık tamamen alışmış görünen Brezilyalı oyuncu, Kral Kupası'ndaki son Atletico Madrid maçında da 2 kez fileleri havalandırdı. Villarreal ise bu sezon da üst sıralarda. İlk 20 haftada 38 puan toplayan sarı-denizaltılar, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını sürdürüyor.

Atletico Madrid, Kral Kupası'nda Barcelona ile oynadığı olaylı maçın ardından, ligin sürpriz ekibi Eibar'a konuk olacak. La Liga'ya bu sezon yükselen Eibar, küçük bir kasaba takımı olmasına karşın, yüksek bütçeli rakiplerine kafa tutuyor. Eibar, ilk 20 haftada topladığı 27 puanla, ligde 8. basamakta bulunuyor. Maç fazlasına karşın, lider Real Madrid'in 4 puan gerisinde bulunan Atletico'nun ise puan kaybetme lüksü bulunmuyor.

Sayfa Yükleniyor...