Real ve Atletico'yu bekleyen tehlike!

Basında birbirinden flaş transfer haberlerinin çıktığı bu günlerde, İspanya'dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Her sezon yaptığı transferlerde gündemi belirleyen Real Madrid ile kârlı transferlerle adından söz ettiren Atletico Madrid yasakla karşı karşıya...

NTV Spor 29.04.2015 - 07:16
Real ve Atletico'yu bekleyen tehlike!

İspanyol Cadena Ser ve Cadena Cope radyoları, FIFA'nın, genç oyuncuların transferinde yaptıkları usülsüzlükler nedeniyle Real Madrid ve Atletico Madrid'e iki sezon transfer yasağı getireceğini öne sürdü. Haberde, "FIFA, iki kulübün de transferlerini gözlem altına aldı ve 18 yaş altı transferlerde usulsüzlükler tespit edildi" denildi. Barcelona'ya verilen cezanın bir benzerine çarptırılacak İspanyol devleri ceza alırsa 2015 yazı ile 2016 Ocak arası transfer yapamayacak.
 
ŞOK İDDİA MADRID'DE YANKILANDI! TIKLAYIN!
 
FIFA Disiplin Kurulu, uluslararası transfer ile 18 yaş altındaki oyuncuların kayıt ve tesciliyle ilgili kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle daha önce Barcelona'ya iki dönem transfer yasağı getirmişti. İspanyol kulübü karara itiraz etmiş ve olayı Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) götürmüştü; ancak CAS, Barcelona'nın başvurusunu red detmişti.

ATLETICO MADRİD DE YALANLADI
Real Madrid, çıkan haberlere tepki gösterirken; benzer bir açıklama da Atletico Madrid'den geldi. Külüp sözcüsü yaptığı açıklamada, "Bunlar sadece basının söylemleri. FIFA'nın istediği belgeler teslim edildi ve bir sorun çıkmayacağı konusunda rahatız. FIFA'nın soruşturması paralelinde işbirliğimiz devam ediyor. Tüm lisans işlemlerimiz Madrid Futbol Federasyonu ve İspanya Futbol Federasyonu tarafından onaylı. Resmi olmayan bir şey gelmedikçe, başka bir açıklama yapmayacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...