Giresun fırtınası Ordu'yu da vurdu

PTT 1'inci Lig'de son haftaların flaş ekibi Giresunspor, sahasında karşılaştığı Orduspor'u 1-0 yendi. Ev sahibi ekip üstüste 8'inci maçında da yenilmezken, sıkıntılı günler geçiren Orduspor, 7 puanda kaldı.

NTV Spor 28.12.2014 - 15:53
Giresun fırtınası Ordu'yu da vurdu

5'inci dakikada Ulaş'ın sol çaprazdan sert şutunda top, az farkla yandan auta gitti.
15'inci dakikada İsmail'in kullandığı köşe atışına penaltı noktasında Alican'ın kafa vuruşunda kaleci Fomichev'i geçen topu çizgi üzerinde Ufukhan çıkardı.
28'inci dakikada Orduspor savunmasının uzaklaştıramadığı topa İsmail çok sert vurdu, köşeye gitmekte olan topa kaleci Fomichev dokundu ve top direkten döndü.
29'uncu dakikada Rıdvan'ın ceza sahası dışından sert şutunu savunma kornere yolladı.
57'nci dakikada Berkan'ın ortasına, Abdulaziz vurdu, savunmanın uzaklaştırmakta zorluk çektiği topa en son vuran isim Ergün oldu fakat bu oyuncunun vuruşundan da sonuç gelmedi.
59'uncu dakikada Vedat'ın sağdan çizgiye kadar inerek ortaya çıkardığı topu Abdülaziz düzgün bir vuruşla filelere yolladı: 1-0.
63'üncü dakikada Abdulaziz bu kez yaklaşık 30 metreden kaleyi denedi, sert vuruşunda top direğin birkaç metre üzerinden auta çıktı.
83'üncü dakikada Çağrı'nın düşürülmesi ile kazanılan serbest atışı Cihan kullandı, top az farkla yandan auta gitti.
Karşılaşma, Giresunspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Giresunspor bu galibiyetle puanını 20'ye çıkardı ve puan tabelasında da 8'inci sıraya çıktı. Ziya Doğan'ın gelişine rağmen, kötü günler geçiren Orduspor ise 7 puanda ve sıralamada en sonda kaldı.

GİRESUNSPOR:1 - ORDUSPOR: 0

Stat:
Atatük
Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz

Giresunspor: Eser Altın, İsmail Dinler, Abdulaziz Solmaz (Dk. 83 Cihan Yeşilırmak), Ergün Çakır (Dk. 76 Çağrı Ortakaya), Solomon Abwo, Berkay Yıldırım, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Alican Karadağ, Anton Chichulin, Rıdvan Sağlam (Dk. 53 Vedat Muriç)

Orduspor: Valeriy Fomichev, Adem Sağlam, Emrullah Kokoç, Yasin Ozan, Umut Sönmez, Ufukhan Bayraktar, Özgen Erdem, Serdar Deniz (Dk. 46 Martin Mutumba), Ulaş Yalçın (Dk. 76 Michel Landel), Metin Tuğlu (Dk. 65 Souleymane Tandia) Hüsamettin Tut

Gol: Dk. 60 Abdulaziz Solmaz (Giresunspor)
Sarı kartlar: Dk. 43 Adem Sağlam, Dk. 66 Souleymane Tandia, Dk. 80 Özgen Erdem, Dk. 82 Ufukhan Bayraktar, Dk. 84 Martin Mutumba (Orduspor), Dk. 62 Ergün Çakır, Dk. 89 Eser Altın, Dk. 90 Berkay Yıldırım (Giresunspor)

Sayfa Yükleniyor...