"Şike" iması PFDK'lık etti!

PTT 1. Lig'in 22. haftasında sahalarında 2-0 kaybettikleri Adana Demirspor maçının hakemi Emre Malok hakkında "şike" imasında bulunan Gaziantep BŞB Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi

NTV Spor 24.02.2016 - 13:34
"Şike" iması PFDK'lık etti!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü İdarecisi İBRAHİM AÇIKGÖZ'ün medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

İbrahim Azıkgöz maçtan bir gün sonra yaptığı açıklamada "Emre Malok'un birkaç gün önce Adana'ya gittiğini, kimlerle görüştüğünü çok iyi biliyoruz" demişti.

Adana Demirspor Kulübü de iddialara resmi internet sitesinden yaptığı "Adana Demirspor Kulübü yönetimi olarak bizler, fair-play duygusunu, göreve geldiğimizden bu yana sergileyen ve bundan asla ödün vermeyen bir kulüp olduk.Tarafsızlığın sözünü vermiş ve objektif bakış açısı ile çalışmalarını sürdüren MHK'ye duyduğumuz sonsuz güvenle; MHK Başkanı Sayın Müftüoğlu'nun herhangi bir şekilde zan altında bırakılmasının da Adana Demirspor Kulübü olarak bizleri derinden yaralayacağını kamuoyuna saygıyla bildiririz" şeklindeki açıklamayla yanıt vermişti.

Sayfa Yükleniyor...