İsmail Kartal'dan Sağlam'a yanıt!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan hakemi eleştiren Eskişehirspor'a yanıt geldi. Hakemlerin kendi oyuncularını hemen hemen her maç direkt atabildiğini belirten Kartal, "Rakip takım hakemi nasıl geçememiş ben bunu anlayamıyorum" dedi.

NTV Spor 30.11.2014 - 23:47
İsmail Kartal'dan Sağlam'a yanıt!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta yaşadıkları oyundan kopmalar ve bazı oyuncuların konsantrasyon düşüklüğünün, aldıkları sonuçta etkili olduğunu söyledi.
     
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Kartal, yaptıkları hatalardan dersler çıkardıklarını belirterek, "Zaman zaman oyundan kopmalar oldu. Bazı oyuncuların konsantrasyon düşüklüğünden de etkilendiğimizi gördük. Bütün oyuncularımla bu maçtan ders çıkardık. Nasıl ki 4 puan geriden gelip lider olduysak, bu maçta da oyuncularımla beraber bazı şeyleri gördük. Bundan sonra bu tip hataları yapmamak için daha iyi çalışarak, bundan sonraki maçlarda daha iyi mücadele vererek, daha agresif olarak, bu tip kayıpları yaşamak istemiyoruz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Sonuçta kaybedebilirdik de... Bu bir puan bundan sonraki maçlar için bize bir ışık olacak" dedi.
     
ERTUĞRUL SAĞLAM'A CEVAP
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında hakemleri geçmenin zor olduğunu ifade ettiği anımsatılarak yöneltilen "Sizin şikayetiniz var mı" şeklindeki soru üzerine Kartal, "Baktığınız zaman, hakemler bizim sahamızda bu kadar rahat kırmızı kart gösterebiliyorlarsa, Ertuğrul hocaya söylüyorum bunu ben... İçeride arkadaşlar iki net penaltımız var dedi, biri verildi, bir tane de verilmeyen penaltı var. Her maç hemen hemen hakemler direkt bizim oyuncularımızı atabiliyorsa, rakip takım hakemi nasıl geçememiş ben bunu anlayamıyorum. Buraya her gelen takımın futbolcularının yere yatmasından, biz neredeyse futbol oynayamıyoruz. Oyunu soğutuyorlar. Sedye geliyor, geri gidiyor. Adam 10 takla atmış, sakatlanmış, dışarı çıkıyor, bir saniye sonra oyuna giriyor. O zaman burada bir yanlışlık yok mu  Önce buralara bakalım" şeklinde konuştu.

Kartal, Galatasaray'ın Gaziantepspor maçında attığı gol sırasında hakem Özgür Yankaya'nın hareketinin sorulması üzerine de "Yorum yapmak istemiyorum. Kamuoyunun takdirine bırakıyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...