Kaderi son 4 maç!

Galatasaray'da Mancini'nin kaderi son 4 maça bağlı.. Yönetim yeni teknik adam alternatifini göz ardı etmiş değil. Hatta adaylar arasında yer alan Lucescu ile ilgili Romanya'dan ciddi bir iddia ortaya atıldı.

NTV Spor 29.04.2014 - 18:19
Kaderi son 4 maç!

Galatasaray'da Teknik Direktör Roberto Mancini'nin geleceği sezon sonunda belli olacak. Sarı-kırmızılı yönetim, Ziraat Türkiye Kupası finali ve takımın ligdeki sıralamasının netleşmesini bekliyor.

Başkan Ünal Aysal, 7 Mayıs'ta Eskişehirspor ile oynanacak finalin kazanılmasi ve Şampiyonlar Ligi biletinin alınması halinde İtalyan teknik adam ile yola devam diyecek. Aksi halde Mancini ile masaya oturmayı planlayan yönetim, şartları konuşup yeni bir teknik adam ile anlaşmayı hedefliyor.

Yeni teknik direktör arayışına girilmesi halinde en güçlü isim olarak ise sarı-kırmızılıları daha önce çalıştırmış olan Mircea Lucescu öne çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a yaptığı ziyaret söylentilere neden olan Lucescu konusunda en ciddi iddia Romanya'dan geldi. Romanya Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu, "Göreceksiniz bu yaz Lucescu Galatasaray'ın başına gececek" diyerek dedikodulara yeni bir boyut kazandırdı.

Sandu, Lucescu'nun neredeyse 10 yıldır Ukrayna'da görev yaptığını hatırlatarak, "O artik 68 yaşında. Ancak 4 yıl daha başarıyla görev yapabilir. Galatasaray kendisini istiyor ve bu yaz takımın başına geçer" dedi.

 

Sayfa Yükleniyor...