"Penaltı olduğunu düşünmüyorum"

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında 3-2 yenik durumdayken kazandığı penaltıya neden olan Ryan Donk, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, pozisyonun penaltı olmadığını düşündüğünü söyledi.

NTV Spor 31.10.2015 - 00:46
"Penaltı olduğunu düşünmüyorum"

Taraftarlara güzel bir maç izlettiklerini söyleyen Ryan Donk, "Takımımla gurur duyuyorum. İyi mücadele ettik, son dakikada penaltıdan gol yedik, ben penaltı olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Maçın ardından Cüneyt Çakır'ın odasına sakince gidip konuştuğunu belirten Donk, "Saygı duyup sakin olursanız daha rahat konuşabilirsiniz hakemle. Durumu konuştuk sadece, o da kendi düşüncesiyle pozisyonun penaltı olduğunu söyledi asistanının da desteğiyle" şeklinde konuştu.

Bu seneki pozisyonu hakkında görüşü sorulan Donk, "Tüm kariyerimde stoper oynadım, her hafta yeni şeyler öğreniyorum yeni pozisyonumda, hoşuma da gidiyor, atağa daha fazla katılabiliyorum, uzaktan da şut atabiliyorum, umarım önümüzdeki haftalar da daha da iyi olabilirim" yanıtını verdi.

Uzaktan attığı gol hakkında ise Hollandalı futbolcu, "Güzel bir goldü. Orta sahada topu kestik, sağ ayağımla ilerledim, arkamdaki rakipten kurtardım, vurdum ve güzel bir gol oldu. Daha da hızlı vurmaya çalışacağım" dedi.

Sayfa Yükleniyor...