Gemisini kurtaran kaptan!

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş karşısında kurtarışlarıyla dikkati çekti.

NTV Spor 29.02.2016 - 23:38
Gemisini kurtaran kaptan!

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Sarı-lacivertli kaleci, özellikle ikinci yarıda Beşiktaş'ın 3 önemli pozisyonunda yaptığı kurtarışlarla gole izin vermedi.

Öte yandan Volkan Demirel, Süper Lig'de Kadıköy'de çıktığı 25. derbide de yenilgi görmedi. Volkan, Kadıköy'de Galatasaray'a ve Beşiktaş'a karşı kalede olduğu 25 maçta, 17 galibiyet ve 8 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Volkan Demirel, ikinci golden sonra ise büyük sevinç yaşadı. Tecrübeli kaleci, golü önce teknik direktör Vitor Pereira ile daha sonra kale arkasındaki Fenerbahçeli taraftarlarla kutladı.

FUTBOLCULAR GALİBİYET COŞKUSUNU TARAFTARLA YAŞADI
Sarı-lacivertli oyuncular, galibiyetin coşkusunu Ülker Stadı'nın tamamına yakınını dolduran taraftarlarla yaşadı.

Maçın bitiminden sonra orta yuvarlakta toplanan Fenerbahçeli futbolcular, taraftarlarla tezahürat yaptı. Volkan Demirel tribünleri susturduktan sonra tezahürata başlarken, taraftarlar tezahüratın devamını getirdi.

Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydeden Nani, galibiyet coşkusunu uzun süre sahadan ayrılmayıp çocuğuyla futbol oynayarak kutladı. Çocuğuyla top oynarken sahaya giren bir taraftar Nani'ye koşarak sarıldı. Güvenlik güçleri taraftarı sahadan çıkarmak isterken araya giren Nani, formasını hayranına verdi.

Öte yandan özellikle skor 2-0'a geldikten sonra taraftarlar son bölümde Fenerbahçe'nin yaptığı her pasta, "oley" diye bağırdı.

Sayfa Yükleniyor...