Yeniden liderlik koltuğunda!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı 2-0 yenerek, bir hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

NTV Spor 29.02.2016 - 23:23
Yeniden liderlik koltuğunda!

Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'ndaki maça adeta golle başladı. Frikik organizasyonu sonrası 3. dakikada Volkan Şen'in ayağından bulduğu golle öne geçen Fenerbahçe, çok fazla gol pozisyonuna girdi. Maçın 82. dakikasında Luis Nani'nin ayağından bir gol daha bulan sarı-lacivertliler, bir maçı eksik rakibinden liderliği aldı.

Bu galibiyetle puanını 53'e çıkaran Fenerbahçe, geçen hafta Bursaspor'la golsüz berabere kaldığı maçtan sonra kaybettiği liderlik koltuğuna yeniden yerleşti. Ligde bir maçı eksik Beşiktaş ise Fenerbahçe'nin 2 puan gerisine düşerek 51 puanda kaldı.

KADIKÖY'DE SERİ 18 MAÇA ÇIKTI
Derbide kayıp yaşamayan Fenerbahçe, Süper Lig'de iç sahadaki yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı.

Evinde 1 yılı aşkın süredir lig maçı kaybetmeyen sarı-lacivertliler, taraftarı önünde ligde en son 23 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenildi. Fenerbahçe, bu maçtan sonra oynadığı 18 maçta 15 galibiyet alırken, 3 kez de berabere kaldı.

Bu sezon Süper Lig'de sahasında yenilmeyen tek takım konumunda bulunan sarı-lacivertliler, 12 maçta 10 galibiyet elde etti, 2 beraberlik yaşadı. Fenerbahçe, 53 puanın 32'sini Kadıköy'de aldı.

Sayfa Yükleniyor...