"Direği geçemedik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Gaziantepspor karşısında maça yavaş başladıklarını ancak ikinci devrede gerçek Trabzonspor'u gösterdiklerini söyledi. Şota, ikinci yarıda çok sayıda pozisyona girmelerine rağmen direği geçemediklerini belirtti.

NTV Spor 28.10.2015 - 23:53
"Direği geçemedik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şota, maça yavaş başlamalarına rağmen ikinci yarıda gerçek Trabzonspor'u gösterdiklerini söyledi. Gaziantepspor'un ikinci yarıda bir tane pozisyonu olmadığını ifade eden Şota, pozisyon üretmelerine rağmen direği geçemediklerini söyledi.

Karşılaşmayı değerlendiren Şota, "İlk yarıda yavaş oynayan bir Trabzonspor vardı. Son haftalarda, düşüyoruz ve sonra gerçek Trabzonspor'u göstermeye uğraşıyoruz. Futbolcularımı ona rağmen tebrik ediyorum. Soyunma odasını görseydiniz, bu maçı tekrar çevirebiliriz şeklinde bir atmosfer vardı. İkinci yarı 3 defans oynadık. Anlamıyorlarsa, iyi baksınlar. Pozisyona girdik. Rakibin ikinci devre bir tane pozisyon var. Tebrik ediyorum, onlar da mücadele ediyor. Direği geçemedik. Üzgünüm tabii. Biraz fazla oldu. Bu 2. devrede gösterdikleri oyun için futbolcuları tebrik ediyorum. Taraftarın desteği de bize ekstra enerji verdi" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...