Filenin Sultanları galibiyet peşinde: Türkiye - Hollanda voleybol maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Filenin Sultanları maçı ne zaman?

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde ikinci randevusuna Hollanda karşısında çıkıyor. Japonya mücadelesine mağlubiyetle başlayan Ay-yıldızlılar, Hollanda maçıyla moral yakalamak istiyor. Dünya 1 numarası ve son şampiyon Filenin Sultanları, 3 haftalık aşamayı ilk 8’de tamamlaması durumunda finallerde mücadele etmeye hak kazanacak. Filenin Sultanları’nın rakibi Hollanda ise ilk mücadelede Bulgaristan’ı 3-0’la geçmeyi başarmıştı. Voleybol tutkunları ise mücadelenin başlangıç saatine odaklandı. Kadınlar Milletler Ligi’nin birinci etabına Antalya ev sahipliği yapıyor. Peki Türkiye - Hollanda voleybol maçı hangi kanalda? Türkiye - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 17:57
Son Güncelleme: 16.05.2024 - 17:57
Filenin Sultanları galibiyet peşinde: Türkiye - Hollanda voleybol maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta? Filenin Sultanları maçı ne zaman?

Dünya 1 numarası ve son şampiyon A Milli Kadın Takımımız, Hollanda karşısında galibiyet için parkeye çıkıyor. Japonya mağlubiyetiyle 22 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Ay-yıldızlılar, bu hafta oynayacağı Hollanda, İtalya ve Fransa maçlarını galibiyetle tamamlamayı hedefliyor. Hollanda maçı öncesinde Daniele Santarelli’nin kadro tercihi merak ediliyor. FIVB Milletler Ligi'nde üç hafta sonucunda ilk 8’de yer alan takımlar finallere katılmaya hak kazanacak. Finaller Haziran ayında Tayland’da düzenlenecek. Türkiye - Hollanda karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal belli oldu. Peki Türkiye - Hollanda voleybol maçı hangi kanalda? maçı ne zaman, saat kaçta? İşte, Milletler Ligi mücadelesinin detayları…

TÜRKİYE - HOLLANDA MİLLETLER LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Son VNL şampiyonu ve Dünya 1 numarası Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nin ikinci maçında Hollanda ile kozlarını paylaşıyor.

Japonya mağlubiyetini unutturmak isteyen Ay-yıldızlı temsilcimiz Hollanda karşısında parkeden zaferle dönmeyi hedefliyor.

Antalya Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak.

FİLENİN SULTANLARI MAÇI HANGİ KANALDA?

Milletler Ligi’nin açılış mücadelesinde Bulgaristan’ı 3-0’la geçen Hollanda, Filenin Sultanları’nın ikinci rakibi oldu.

Türkiye - Hollanda mücadelesi TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hollanda karşılaşmasının ardından Türkiye, İtalya ve Fransa takımlarıyla karşı karşıya gelecek.

JAPONYA KARŞISINDA GERİ DÖNÜŞ YETMEDİ

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nde Japonya karşısında parkeden 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

İlk set Japonya’nın 23-25 üstünlüğüyle tamamlanırken ikinci sette ise Milliler etkili oyununa rağmen 21-25 kaybetti.

Üçüncü sette, taraftarında etkisiyle durumu 2-1’e getiren temsilcimiz dördüncü sette ise rakibine şans tanımadı ve 25-22 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi.

Milletler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Ay-yıldızlılar final setinde rakibine 11-15 mağlup oldu.

HOLLANDA İLK MAÇINI KAZANDI

Kadınlar Milletler Ligi'nin (VNL) birinci haftasının Antalya etabındaki açılış maçında Hollanda, Bulgaristan'ı 3-0 geçmeyi başardı.

Hollanda’da Buijs, Lohuis ve Plak gibi oyucnlar etkili performansıyla dikkat çekti.

Sayfa Yükleniyor...