Yolun sonu

Prandelli ile kimya tutmadı. Fizik zaten yerlerde. Ekonomi 1, matematik ve geometri ise '0'. Yani sorun sadece Prandelli de değil aslında.

NTV Spor 27 Kas 2014
Yolun sonu
G.Saray ilk yarıda futbol adına ortaya hiçbir şey koyamadı. Anderlecht takımında ilk 11'deki oyunculardan Tielemans 17, M'Bemba, Praets ve Mitroviç 20, Acheampong 21, Conte ise 23 yaşında. Böylesine genç bir ekip karşısında ilk 45 dakikada tek gol girişimi var o da Sneijder'in attığı frikik... Kazanmak zorunda olduğun maçta kaleyi bulan tek şut bile yok.
 
İlk yarı Anderlecht üstün oyununu 1-0 ile sonuçlandırdı. İkinci yarı rakibinin savunma ağırlıklı skoru koruma duygusu G.Saray'ı daha fazla hücuma taşıdı.
 
Ancak Burak ve Bruma'nın oynadığı bir takımın rakip yarı sahaya yerleşerek set oynaması çok zor. Çünkü Burak çizgi halindeki savunmanın arasında sürekli ve sadece arkaya koşu yapma düşüncesinde. Arkadaşlarıyla saha içindeki tek iletişimi onların savunma arkasına atacağı toplar. Servis ve pas alışverişinde, top tutmak da hiç yok. Burak silahları olan bir oyuncu, her zaman da gol istatistiği yüksek olur fakat tek santrfor oynayamıyor. Takımın oyununa katkı sağlayamıyor.
 
BRUMA'NIN PAS BİLGİSİ YOK
Lig maçlarında 18'e giremeyen Bruma Şampiyonlar Ligi'ndeki tamam-devam maçında ilk 11'de.. Bu tercih de tuhaf. Bu oyuncunun çok kilometreye ihtiyacı var. Yetenekli ama oyunu hiç olgun değil. Tercihleri yanlış. Pas bilgisi yok denecek kadar az. Çok da kuvvetsiz. Ligde aralıksız 50 maç oynasa ve deneyim kazansa belki istenen noktaya gelecek. Ama oynamadan da pişmesi imkansız.
 
Hamit Altıntop elinden geleni yapıyor. İyi niyetli ama kimsenin farkında değil, Hamit artık bu seviyede futbol oynayacak fizik kalitesinden çok uzakta. Keza Selçuk da belli bir metrekare içinde düşük tempo ile oynuyor. Durum böyle olunca da G.Saray hücum yapamıyor. Top taşıyamıyor. Taşısa bile önde tutamıyor.
 
Prandelli ile kimya tutmadı. Fizik zaten yerlerde. Ekonomi 1,  matematik ve geometri ise '0'. Yani sorun sadece Prandelli de değil aslında.
 
Devler Ligi bitti. Avrupa'ya da veda etti. Ancak G.Saray ligdeki hedefinden uzak değil. Ayağa kaldıracak bir adrenalin şoku gibi bir etki lazım. Bu işe yarar mı ? Bu kadro ayağa kalkıp iyi futbol oynar mı? Çok zor.