Harika 3 puan

F.BAHÇE ilk 45 dakika yaratıcılık ve beceri anlamında hiçbir şey üretemedi. Duran top karambolleri dışında da gole yaklaşamadı. Rakip ceza alanına topu sokamadı. İlginçtir pas yapma konusunda da rakibinin çok gerisinde kaldı. Caner ve Gökhan Gönül’ü etkin kullanamadı.

NTV Spor 20 Ara 2014
Harika 3 puan

F.BAHÇE ilk 45 dakika yaratıcılık ve beceri anlamında hiçbir şey üretemedi. Duran top karambolleri dışında da gole yaklaşamadı. Rakip ceza alanına topu sokamadı. İlginçtir pas yapma konusunda da rakibinin çok gerisinde kaldı. Caner ve Gökhan Gönül'ü etkin kullanamadı.
 
UĞUR Tütüneker, F.Bahçe'nin ezberlenen hücuma çıkış oyununa tedbir almış. “2 stoper kenarlara açılıyor. Gökhan Gönül ve Caner rakip yarı alana geçiyor, Emre veya Raul Meireles stoperlerden topu alıp. Caner veya Gökhan'a oynayınca da F.Bahçe kısa yoldan rakip yarı alana geçmiş oluyor.”
BİR futbol takımının başka bir oyun planı olmaz mı? Maalesef yok. Yüksek enerji, efor sarfedip rakibe baskı da yapmayınca ortaya böyle bir futbol çıktı. Ev sahibi SAİ Kayseri Erciyesspor rakip ceza alanına kadar etkili gitti ancak son 20 metrede yapılan tercih ve pas hataları yüzünden pozisyon zenginliği bulamadı.
 
HOŞGELDİN YENİ MHK
İLK yarıda tatmin etmeyen futbol 2.  yarı F.Bahçe penceresinden bakınca daha da düştü. Duran top dışında gol atmasına imkan yoktu. Yürüye yürüye maç nasıl kazanılır? İsmail Kartal ve ekibi adeta bunun dersini verdi.
 
F.BAHÇE bu 3 puanla bir virajı daha dönmeyi başardı. Son Balıkesir ve Erciyes deplasmanlarında oynanan futbol çok kötü idi. Ancak bir şekilde kazanmayı başardı. Emenike acaba ne zaman futbol oynayacak veya gol atacak? F.Bahçe santrforu, 14 maçta 2 gol atmaz. Atmamalı.
 
BU kadar olumsuz bir oyunda, çok tartışılacak bir penaltı kararı ile F.Bahçe maçı 1-0 kazandı. Top Erciyesli oyuncunun eline çarptı, evet. Ancak sırtı dönük, topu görmüyor ve pozisyonda faule maruz kalıyor. Kolunu kaçırma şansı da yok. Zekeriya Alp gitti, Yusuf Namoğlu geldi. Ama hakemler aynı maalesef. Acaba MHK başkanları gideceğine bu hakemler mi gitse?