Keyif veren son

Beşiktaş sezonu yaş ortalaması düşük, genç bir kadro ile kapattı. Hiçbir önemi olmayan G.Birliği maçında son derece hareketli ve tekniğe dayalı oyun özellikle ilk yarıda izleyenlere keyif verdi

NTV Spor 30 May 2015
Keyif veren son

Beşiktaş sezonu yaş ortalaması düşük, genç bir kadro ile kapattı. Ligde hiçbir önemi olmayan G.Birliği maçında siyah-beyazlıların son derece hareketli ve tekniğe dayalı oyunu özellikle ilk yarıda izleyenlere keyif verdi. Oğuzhan özel bir oyuncu. Çok hızlı düşünüyor, topu çok iyi kullanıyor. Tolgay da Oğuzhan'a eşlik edince zaman zaman ortaya çok klas işler çıktı.

Cenk Tosun ise yine golcülüğünü gösterdi. İkinci yarıda G.Birliği beraberlik için Beşiktaş kalesine gelmeyi hatırladı ancak Günay'ın iyi oyunu gole engel oldu. Oğuzhan ise Olcay'ın asisti ile sezonu golle kapattı. Acaba Biliç, Oğuzhan ve Cenk Tosun için “Bu 2 oyuncuya daha fazla süre verseydim bazı şeyler farklı olur muydu?” diye kendi kendine sormuş mudur?
 
Hafızanızı zorlayın... Beşiktaş'ın en görkemli oynadığı maçlarda, iyi oyunlarında hep Oğuzhan vardı. Hem bu sezon başı... Hem de geçen yıl... Beşiktaş adına üçüncülük ile biten ve kupasız geçen, hayâl kırıklığı ile dolu bir sezon daha bitti.
 
“Beşiktaş başarılı, Biliç başarılı” demek bu amblemi küçültmektir. Sezonun büyük bölümünde oynanan lezzetli futbol ise damaklarda sadece bir tat olarak kalmıştır. Fakat bu tat kesinlikle karın doyurmadı. Başarıyı kenara bırakalım, Beşiktaş'ın tek bir derbi puanı hatta golü bile olmadan bitirdiği bir sezon geride kaldı.
 
BİLİÇ&SIVOK'A TEŞEKKÜRLER
Tutku ile işine bağlı, Beşiktaş'ı iyi temsil eden, karakterli, dürüst ve mert bir teknik adam olan Biliç'e de hedeflere ulaşamasa da teşekkür etmek ve güzellik ile ayrılmak da Beşiktaş'a yakışan davranıştır. Ayrıca sözleşmesi sona eren Sivok da her zaman bu formayı şeref ile taşımış, her zaman büyük bir sorumlulukla ve ciddiyetle görev yapmış, örnek bir sportmen olarak alkışı hak etmiştir.
 
Kanımca koşullar uygun olursa 14 yabancının olacağı bir sezonda kendisi ile 1 yıl daha sözleşme uzatılabilir.
 
Tüm bunlara rağmen paniğe kesinlikle gerek yok. Beşiktaş, kalitesi yüksek ve gelişmeye açık oyuncuları ile yeni sezon için en güçlü aday olabilir. Kazanmayı bilen, doğru bir teknik adam ile bir vites daha yükseltip son düzlükte nefesi kesilmeden arzulanan ve özlenen başarılara koşabilir.
 
Gün, dünü konuşma ve birbirini suçlama günü değildir. Gün, yarın için nasıl daha güçlü olunuru tartışma günüdür. Beşiktaş camiası birlik ve beraberlik içinde hareket etmelidir. Stadyum inşaatının yeni sezona yetişmesi için mühendislik, teknoloji ve insan faktörünün limitleri zorlanmalıdır.

Vatan Gazetesi'nden alınmıştır