Çiçek böcek

Kazakistan'ı yendik. Çiçek böcek. Ama maçtan önce bir grup taraftar, kaleci Volkan'a küfretti. O da oynamadan gitti. Olsun Kazakistan'ı yendik. Çiçek böcek.

NTV Spor 17 Kas 2014
Çiçek böcek
Kazakistan'ı yendik. Çiçek böcek.
Ama maçtan önce bir grup taraftar, kaleci Volkan'a küfretti. O da oynamadan gitti. Olsun Kazakistan'ı yendik. Çiçek böcek. Ama kaliteli iki oyuncumuz, bir kavganın 1 yıldır çözülememesi nedeniyle kadroda yoklar. Olsun Kazakistan' yendik. Çiçek böcek.
Küfür yiyen kalecinin kulüp başkanı, hakemlere küfrediyor, ama tribünlerindeki protestocuların ve hatta onların yanında hasbelkader oturanların kombinelerini iptal ediyor. Olsun Kazakistan'ı yendik.
Çiçek böcek. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz 4'er 4'er yiyor ama hedefi 4.yıldız. Olsun Kazakistan'ı yendik. Çiçek böcek. Büyük bir takımımız 2 sezondur göçebeler gibi stat stat dolaşıyor.
Bu sorunu çözmeden stadını yıkan başkan, başka sorumlular buluyor. Ama Kazakistan'ı yendik. Çiçek böcek. Federasyon, milli takım için yabancı yasağı koyuyor ama alt yapılarda bir hareketlenme projesi var mı bilen yok.
Olsun Kazakistan'ı yendik. Çiçek böcek.
Kulüpler yabancı yasağı kalksın istiyor haklı olarak.
Ama verimleri tartışılan yabancılara verilen paraları açıklamıyorlar.
Olsun Kazakistan'ı yendik.
Çiçek böcek.