Cimbom'un yeni hocası (!)

G.Saray sanki geçen yılın şampiyonu gibi değil. Sanki dün oynayan oyuncular birbirlerini ilk kez görüyor gibilerdi. Daha da kötüsü sanki Hamza Hoca, bu takımın başına yeni gelmiş gibi

NTV Spor 25 Ağu 2015
Cimbom'un yeni hocası (!)

2012-2013 sezonunda Galatasaray, Türkiye Kupası'nda bir alt ligden 1461 Trabzon ile oynamıştı. Fatih Terim, yedek oyunculara ağırlık vermişti. 1461, rakibin pahalı yedeklerine bir futbol dersi vermiş ve sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. O takımın teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'dı.

Dün gece Osmanlıspor, o maçın aksine bir futbol dersi vermedi. Webo'nun cezası nedeniyle oynayamadığı bir maçta öyle şaşaalı bir biçimde değil de; Samsunspor tarafından sessiz sedasız keşfedilen Aminu ve Galatasaray'ın bir zamanlar kadrosunda yer bulamadığı Musa Çağıran ile işini yaptı.

G.Saray, maçın genelinde rakibin bıraktığı topa sahip oldu ama dönen toplarda çok yumuşak kaldı. Rodriguez, o savunma sertliğini yaratacak adam değil. Aminu da istediği gibi topla koşular yaptı. Hakan'ın hatasıyla gelen ilk gol ve Muslera'nın hatasıyla gelen ikinci gol, baskıyı rakibi sallayacak şekilde yapamayan G.Saray'ı vurdu. Tribünler kızmasın ama onların en çok salladığı Sabri'ydi takımını oyunda tutan. Bu arada Muslera o inanılmaz sezonun ardından neler yapıyor öyle?

ORTAKLIK KURAMIYORLAR
G.Saray hücum hattı da birbirinden bağımsız bölümlerden oluşuyor sanki. Herkes kendi havasında. Podolski hala Burak'la bir ortaklık kurabilmiş değil. Sneijder'in kafası kim bilir nerede? Artık işi sadece hakeme itiraz etmeye vardırmış durumda. O iç sahalarda harikalar yaratan adam nerede? Gole ihtiyaç duyulan dakikalarda hem de oyunun bitimine daha çok varken Burak'ın çıkması akla başka soruları getiriyor.

G.Saray sanki geçen yılın şampiyonu gibi değil. Sanki dün oynayan oyuncular birbirlerini ilk kez görüyor gibilerdi. Daha da kötüsü sanki Hamza Hoca, bu takımın başına yeni gelmiş gibi. Geçen sezon başında Prandelli için yapılan eleştirileri hatırlıyor musunuz? Mazereti neydi?

Takımı yeni tanıyor. Hamza Hoca da mı yeni tanıyor?

Osmanlıspor'da kaliteli oyuncular var. Ama kendi yazdıkları senaryodan çok G.Saray'ın yazamadıkları onlara fırsatı getirdi.

Fotomaç gazetesinden alınmıştır