Bilic'in gardı düşmüş!

Beşiktaş, böylesine kritik bir maça çok yetersiz bir kadroyla çıktı. İşler kötü giderken lider ihtiyacı ortay çıkar. Durum kötüyken kenara bakar ve sizi ayağa kaldıracak bir enerji arasınız.

NTV Spor 19 May 2015
Bilic'in gardı düşmüş!

Beşiktaş, böylesine kritik bir maça çok yetersiz bir kadroyla çıktı.

İşler kötü giderken lider ihtiyacı ortay çıkar. Durum kötüyken kenara bakar ve sizi ayağa kaldıracak bir enerji arasınız.

Bu maçta bu sezonun kaybedilmesinin yanı sıra gelecek sezonun da kaybedildiğine dair umutsuzluk işaretini gördüm. Bilic'in maçın ardından yaptığı açıklama, bu maçın demeci değil. Bilic'in de kafasında gardı düşmüş. Beşiktaş, gelecek sezona umutlu bakabilmek için ligi 34 haftada bitirmeliydi. Ancak 32. haftada bitirdi.

Beşiktaş'ın farkını kompakt takım olmasıyla, çabuk atağı çok iyi yapan bir takım olmasıyla anlatıyorduk. Bu özelliklerden çok uzaklaştı. Bireysel performanslar da çok düştü.

Oyun başkadır, oyunculuk başkadır. Beşiktaş da iyi oyuncularına rağmen devamlılık getiren iyi oyunu son virajda koruyamadı. Beşiktaş'ta oyun ile oyunculuk karıştırıldı.

Bilic'i şampiyon olmadığı için yollamam. Ne oynatabildi, oyuncu ilişkileri nasıl, geleceğe uzantısı var mı bunlara bakmanız gerekir. Bilic'te birçok eksikler görüyorum. Doğru işler de yaptı ama oyun anlayışı olarak fazla muhafazakar ve tedirgin bir teknik direktör. Derbilerde hep beraberlik iyidir gözüyle baktı. Bilic ile devam edileceğini düşünmüyorum. Sadece sonucuyla güçlü kalan bir teknik adamla vedalaşmak gerekir. Gerçi İnönü Stadı'nda oynayamaması gerçek bir mazaret.