Merhaba efendim

Bu akşam sahaya çıkıp en iyi “sen”i göstermelisin bize. Şov yapmalısın topla. Yap ki işinin hakkını vermiş ol. İleride çocuklarına; ”Ben zamanın pehhh!” demek zorunda kalmazsın. Başkaları evladına seni zaten çoktan anlatmış olur.

NTV Spor 13 Eki 2014
Merhaba efendim

Nasılsınız?
Sağlığınız, sıhatiniz  yerinde  inşallah...
Yeni bir günü daha yaşayabiliyor olmanın hakkını teslim edenlerle iki kelam edelim istedim.

Ne kadar güler yüzlü insanlar var bugün yine değil mi? Kimilerinin öldüğü, kimilerinin doğduğu, kimilerinin aç, kimilerinin tok olduğu şu fani dünyada altı üstü bir oyunu, futbolu konuşurken, yazarken, tartışırken nasıl da dünyaları kurtarıyoruz değil mi? Bizlerin şu hayatta ciddiye alacak, sinirlenecek, çözüm bulması gereken başka problemleri kalmadı zannımca.
 
Bu saatten sonra kimseye teknik direktör olmayı, futbolculara da top oynamayı öğretemezsiniz. Taktik verebilirsiniz belki ama bizim düzenimizde kimse size “Doğru söylüyorsun” demez. Oyununa kimse laf ettirmez.
 
Ben bilmem sağ kanat, sol kanat. Hayat sağ gösterip, nasıl sol vurur onu daha iyi bilirim. Bunu bilmeyip sadece futbol konuşanların da ne bilip ne bilmediğinden şüphe ederim.
 
Milli takımımız fazla artist bizim! Bunu kötü niyetle söylemiyorum. Bir de buna aşırı özgüven eklenince çıkan sonuçlar ortada. Dedim ya kimseye bu saatten sonra futbol oynamayı öğretemezsiniz. Ama sizin, onların oyunlarının yaşatacağı heyecana ne kadar ihtiyacınız olduğunu onlara anlatabilirsiniz belki. Her  topa vurduklarında azarlamanızdan daha iyidir bence. Ben kendi adıma biraz söylenmek istiyorum şu an onlara!
 
Bu akşam sahaya çıkıp en iyi “sen”i göstermelisin bize. Şov yapmalısın topla. Yap ki işinin hakkını vermiş ol. İleride çocuklarına; ”Ben zamanın pehhh!” demek zorunda kalmazsın. Başkaları evladına seni zaten çoktan anlatmış olur.
 
O topla nasıl oynarsın, nerden girer çıkarsın ben bilmem; ben bu aralar doğalgaza eletriğe gelen zamma kafa yoruyorum. Biraz kafamı dağıtabilir misin acaba? Çünkü bu oyunun kahramanı sensin!

Forman bir harika dostum! Kırmızı beyaz bizi hep duygulandırır da bu ara biraz fazla içliyiz sizin de bildiğiniz gibi. Hep birlikte  biraz güçlenebilir miyiz acaba? 
 
Bir kere geldiğimiz şu dünyada yaptığımız işin tadını çıkarabilir miyiz hepimiz ayrı ayrı? Sen oynarken, biz izlerken... Yerinde olmak isteyenleri görmezden gelme o topa vururken!
 
Belki bugün ölen birileri vardır biryerlerde. Biz hala yaşıyorken derin bir nefes alıp elimizden gelenin en iyisini icra edebilir misiniz rica etsem?
 
Haydi selametle...