Avrupa'da sahne sırası kadınlarda!

Kadınlar Euroleague'de temsilcilerimiz sahne alıyor... Fenerbahçe, Fransa'nın Basket Lattes, Kayseri KASKİ ise Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımlarıyla karşılaşırken Galatasaray Odeabank, haftayı maç yapmadan geçecek.

NTV Spor 03 Aralık 2013 - 14:41

Basketbolda FIBA Kadınlar Euroleague'de Fenerbahçe ve Kayseri KASKİ 4. maçlarını yarın oynayacak. Galatasaray Odeabank ise haftayı maç yapmadan geçecek.

A Grubu'nda mücadele eden Kayseri KASKİ, Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımıyla, B Grubu'nda yer alan Fenerbahçe ise Fransa'nın Basket Lattes ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. C Grubu'nda 4 maçta aldığı 3 galibiyetle lider durumda bulunan Galatasaray Odeabank ise bu hafta maç yapmayacak.

KASKİ LİDERLE KARŞI KARŞIYA
A Grubu'nda tek galibiyetle dördüncü sırada bulunan Kayseri KASKİ, oynadığı 3 maçı da kazanan Rus takımı UMMC Ekaterinburg'a konuk olacak.

Kayseri temsilcisi ile Rus ekibi arasındaki karşılaşma yarın TSİ 15.00'te yapılacak.

FENERBAHÇE, FRANSA DEPLASMANINDA
B Grubu'nda oynadığı 3 maçı da kazanan lider Fenerbahçe, 2 galibiyetle beşinci sırada bulunan Fransız ekibi Basket Lattes ile deplasmanda karşılaşacak.

Euroleague'in internet sitesinde haftanın maçı olarak gösterilen ve Montpellier'de yapılacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak.