"Bu kâbusun bitmesini istiyorum"

Helikopter kazasında kızı ile yaşamını yitiren Kobe Bryant'ın eşi Vanessa Bryant, Instagram hesabından bir mesaj paylaştı ve "Kobe ve Gigi'nin gittiğini meynim kabul etmiyor. Bu kabusun bitmesini istiyorum" diye yazdı.

NTV Spor 11 Şubat 2020 - 05:10

Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızının vefatından sonra nadir görülen Vanessa Bryant yaşadığı kederi ve duyduğu kızgınlığı kelimelere döktü. Eşi ve kızı'nın yanısıra 7 kişinin daha ölümüyle ilgili konuşmaya isteksiz hissettiğini kaydeden Vanessa Bryant, "Kobe ve Gigi'nin gittiğini beynim kabul etmeyi reddediyor. İkisini aynı anda kabul edemiyorum. Bu, Kobe'nin gitmesini kabul ettirmeye çalışırken, bedenim Gigi'nin asla bana geri gelmeyecek olmasını kabul etmiyor" ifadelerini kullandı.

Kobe ve kızını birlikte kaybetmekten dolayı kızgın hissettiğini vurgulayan Vanessa, geride kalan 3 çocuğunu düşünerek güçlü olmaya çalıştığını belirtti ve "Tanrım keşke burda olsalarda bu kabus bitseydi. Bu korkunç trajedide yaşamını yitirenlere dua ediyorum. Lütfen onlar için dua etmeye devam edin" diye yazdı.

NBA'de 18 kez All Star seçilen ve dünya sporunun en ilham verici isimlerinden biri olan Kobe Bryant, geçirdiği helikopter kazası sonrası kızı Gianna Maria-Onore Bryant'ın da aralarında olduğu 9 kişi yaşamını yitirmişti. Kaza sonrası dünyanın pek çok yerinden hayranları Kobe için taziyelerini dile getirirken; NBA efsanesi ve kızı için 24 Şubat'ta cenaze töreni düzenleneceği açıklandı.

Müfettişler Kalifornia'da meydana kazanın nedeni konusunda kesin bir açıklama yapmazken; motor arızası olduğuna dair bir delil bulunamadı. Helikopterin yoğun siste uçarken düştüğü açıklanmıştı.