Cim Bom tur için sahaya çıkıyor!

Galatasaray Odeabank, son 16 turu için sahada! Sarı-kırmızılı ekip, Eurocup son 32 turu N Grubu'nda Dinamo Banco di Sardegna Sassari'yi konuk edecek.

NTV Spor 09 Şubat 2016 - 12:48

Galatasaray Odeabank, Eurocup son 32 turunun son haftasında İtalya'nın Dinamo Banco di Sardegna Sassari takımıyla karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.00'de başlayacak.
 
İlk 2 sırada yer alacak ekiplerin adını bir üst tura yazdıracağı grupta, 5 hafta sonunda 3 takım da elde ettiği üçer galibiyetle gruptan çıkma iddiasını sürdürüyor. Son haftada, lider Galatasaray Odeabank, 3. sıradaki rakibini konuk edecek.
 
Sarı-kırmızılı ekip, ilk maçta deplasmanda 79-74 yenildiği rakibini sahasında mağlup etmesi durumunda grup lideri olarak son 16 takım arasına kalacak.
 
Galatasaray Odeabank, sahadan mağlup ayrılırsa gruptan çıkmak için, TSİ 19.00'da başlayacak Szolnoki Olaj-CAI Zaragoza maçında konuk ekibin mağlup olmasını bekleyecek.
 
Bu arada Temsilcimiz, grubu lider tamamlaması halinde Pınar Karşıyaka veya Grissin Bon ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek. Sarı-kırmızılılar, N Grubu'nu ikinci bitirirse de K Grubu lideri Dolomiti Energia ile karşılaşacak.