Derek Needham'ın 35 sayısı, Frutti Extra Bursaspor'a galibiyeti getirdi

ING Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Frutti Extra Bursaspor, TOFAŞ'ı 90-83 yendi. Derek Needham 35 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

NTV Spor 06 Mart 2022 - 13:02

ING Süper Ligi 22. haftasındaki Bursa derbisinde , Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Frutti Extra Bursaspor, 22 sayı geriden gelip kazanarak bu sezonki 11. galibiyetini elde etti. Üst üste üçüncü yenilgisini alan TOFAŞ ise bu maçla birlikte 10 mağlubiyete ulaştı.

Frutti Extra Bursaspor'da Derek Needham, kaydettiği 35 sayıyla maçın en skorer ismi olurken galibiyette önemli rol oynadı. Needham'ın haricinde Frutti Extra Bursaspor'da dört oyuncu çift hanelere ulaştı. Andrew Andrews ve Onuralp Bitim 12, Kevarrius Hayes ve Ömer Al 11 sayı kaydetti.

Ev sahibi TOFAŞ'ta ise Elgin Cook 22 sayıyla takımın en skorer oyuncusu olurken Yiğit Arslan 19, Kasey Shepherd 15 sayıyla oynadı.

TOFAŞ'ta kaptan Berk Uğurlu sakatlığı, Tyler Ennis ise yabancı kontenjanı nedeniyle mücadelede forma giymedi.

▶ BASKETBOL HABERLERİ

TOFAŞ, ligde sıradaki maçını 13 Mart Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda Gaziantep Basketbol ile yapacak.

Mavi Yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turu J Grubu 4. haftasında ise 8 Mart Salı günü Darüşşafaka Basketbol’a konuk olacak. 

Frutti Extra Bursaspor ise EuroCup'ta 9 Mart'ta deplasmanda Gran Canaria ile karşılaşacak. Ligde ise 12 Mart'ta Büyükçekmece'ye konuk olacak.