Ergin Ataman: Çok mutlu değilim ama bir gerçek var ki...

THY Euroleague'in 5. haftasında Anadolu Efes, sahasında Rus ekibi UNICS Kazan'ı konuk etti. Lacivert-beyazlı ekip, son periyottaki etkili oyunuyla karşılaşmadan 71-68'lik skorla galip ayrıldı.

NTV Spor 21 Ekim 2021 - 23:34

Son şampiyon Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague'deki sezonun ilk galibiyetini 5. haftada elde etti. UNICS Kazan'ı 71-68'lik skorla mağlup eden lacivert-beyazlılarda başantrenör Ergin Ataman, mücadeleyi yorumladı.

NE SÖYLEDİ?
"İlk beş dakikadan sonra savunmamızı iyileştirdik. İkinci yarıda, özellikle Erten Gazi'nin oyunda olduğu anlarda, Elijah ve Beaubois ile guardlarını iyi savunduk. Bu akşam ki galibiyet anahtarı buydu, çünkü her zaman oynadığımız basketbolumuzu oynayamıyoruz.

Bugün hücumdan çok mutlu değilim ama bir gerçek var ki ana rotasyondan iki oyuncumuz, Micic ve Simon eksik. Hücum sistemimiz bu sebeple sorun yaşıyor. İkinci yarıda Elijah'dan iyi katkı aldık, kazanmanın bir yolunu bulduk. Gelecekle ilgili kaygım yok. Eminim ki Micic, Simon ve Anderson takıma katıldığında ana hedefimiz için savaşmaya devam edeceğiz."

PUAN DURUMU