"Haftaya iyi başladık"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından TED Ankara Kolejliler'in başantrenörü Kaan Artun, erkek basketbol takımlarının Anadolu Efes karşısında aldığı galibiyetle haftaya güzel bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

NTV Spor 12 Aralık 2012 - 14:05

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından TED Ankara Kolejliler, Cumartesi günü sahasında Samsun Basketbol ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Kaan Artun, haftaya erkek basketbol takımlarının Anadolu Efes karşısında aldığı galibiyetle güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Bu maçta da gördük ki, Kolejliler camiası birarada olduğu zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Kadın basketbol takımı olarak, biz de bu hafta sonu Samsun Basketbol'a karşı önemli bir maç oynayacağız. Cumartesi günü Samsun Basketbol ile oynayacağız. Bir sonraki hafta da Edremit'i konuk edeceğiz. Hedefimiz iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak.''

Artun hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini ve bu maçta taraftarının desteğini beklediklerini ifade ederek, ''Tribünlerin dolu olması takımları motive eden unsurların başında geliyor. Sporcular saha avantajını daha iyi hissediyor. Ligdeki sıralama açısından iki önemli maç yapacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bu iki maçta da galibiyeti hedefliyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.