"Hakemlerin yarattığı anlamsız..."

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, iyi bir maç çıkardıklarını söyledi. Göksenin Köksal'a çalınan teknik faule değinen Ergin Ataman, görüntüleri izleyeceklerini bildirerek, "Hakemlerin yarattığı anlamsız bir teknik faul" dedi.

NTV Spor 27 Şubat 2016 - 21:51

İki takım adına da fiziksel ve mental olarak zor bir derbi olduğunu anlatan Ataman, "İki takım da iyi mücadele etti. Kendi adımıza ilk devre istediğimiz oyunu tamamen ortaya koyduk. Özellikle Göksenin oyuna girdikten sonra savunmada baskıyı artırıp Fenerbahçe'nin kolay oyun kurmasına engel olduk. Bu, böyle bir sahada, Fenerbahçe gibi bir takıma karşı iyi bir savunma başarısıydı. Göksenin'in teknik faul almasından sonra momentum kaybı yaşadık ve iyi oynadığımız devreyi 5 sayı geride kapattık. İkinci devreye iyi başlayamadık, çok top kaybı yaptık. Pota altında ciddi bir fiziksel üstünlükleri var. Özellikle fark 14 sayı olduktan sonra savunmada sertleştik, hücumda da iyi ikili oyunlarla farkı erittik. Son 5 dakika ise ilk maçta kazandığımız 17 sayılık farkı koruma yoluna gittik. Lig daha çok uzun. Sonuçlara bakıldığında her türlü şey olabilir. Olası bir eşitlik durumunda Fenerbahçe'den yukarıda olacağız" dedi.

"ANLAMSIZ BİR TEKNİK FAUL"
Göksenin Köksal'a çalınan teknik faule değinen Ergin Ataman, görüntüleri izleyeceklerini bildirerek, "Hakemlerin yarattığı anlamsız bir teknik faul. Oyuncu herhangi bir hareket yapmadığını söylüyor. Yaptıysa haklılar ama yapmadıysa çok yazık" ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI
Sarı-kırmızılı takımın başantrenörü, pota altına bir transfer yapacaklarını ancak acelelerinin olmadığını aktararak, "Tek bir transfer hakkımız var. Bu oyuncu bizim için çok önemli. Transfer edeceğimiz isim pota altında ciddi katkı verirse Galatasaray şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacak. Çin Ligi'nden oyuncular ile Avrupa'da takımdan ayrılabilecek basketbolculara bakıyoruz. Açıkçası çok acele etmiyoruz. Nisan ayının 15'ine kadar transfer hakkımız var. Mutlaka pota altına bize güç katacak bir uzun alacağız ama netleşen bir şey yok" diye konuştu.

SİNAN GÜLER: HEDEFİMİZ KAZANMAKTI AMA..."
Galatasaray Odeabank'ın kaptanı Sinan Güler ise iki takımın da hafta içinde önemli maçlar yaptığını vurgulayarak, "Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyle oynayacağımızı bilerek geldik. Hedefimiz kazanmaktı ama burada bunu gerçekleştirmek kolay olmuyor. Şimdi konsantrasyonumuzu tamamen ULEB Avrupa Kupası'nda yapacağımız Pınar Karşıyaka maçına çevireceğiz" açıklamasında bulundu.