"Mücadelemiz maçı kazanmaya yetmedi"

Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter, üçüncü çeyrekteki mücadelelerinin maçı kazanmaya yetmediğini söyledi.

NTV Spor 25 Şubat 2013 - 21:11

Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi maçta kendi sahasında Fenerbahçe Ülker'e 78-70 mağlup olan Beşiktaş'ın başantrenörü Erman Kunter, üçüncü çeyrekteki mücadelelerinin maçı kazanmaya yetmediğini söyledi.
        
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Erman Kunter, iyi mücadele etmelerine rağmen maçın sonunu iyi oynayamadıklarını belirterek, ''Top kaybındaki sıkıntıları çözemiyoruz. Rakibimizi tam yakaladık, bu sefer Ewing sakatlandı. Genel anlamda mücadele açısından özellikle 3. periyotta fena değildik ama yetmedi, kazanamadık. Çalışmaya devam edeceğiz. Maçları sonuna kadar getiriyoruz ama kazanamıyoruz'' diye konuştu.

KUNTER HAKEMLERDEN DERT YANDI        
Maç içinde hakem hatalarının çok fazla olduğunu savunan deneyimli çalıştırıcı, ''Hakem hatalarına değinmek lazım. Sakın bu maçı kimseye referans olarak göstermesinler. Benim saydığım kadarıyla 10-12 tane çok yanlış karar verdiler. 'Bizim hakemlerimiz iyidir' demekle olmuyor. Herkes bu maçın videosunu izlemeli hakem olarak. Skoru değiştirmeye başlarsanız o zaman yanlış olur. Çünkü
oyuncular, büyük emek sarf ediyor. Bu kadar mücadele eden takıma 2-3 tane yanlış düdük çalarsanız, direnci kırılır. Nasıl tayin ediliyorlar bilmiyorum. Bundan herkesin ders çıkarması lazım. Türkiye'de ilk defa hakemleri bu kadar kötü gördüm" dedi.
        
Siyah-beyazlı takımın oyuncusu Serhat Çetin ise başa baş giden maçı son çeyrekte yaptıkları küçük hatalarla kaybettiklerini kaydetti.